Mys med Sandra:)I dag tog Sandra med sig Bigge till Rålis, närmare besämt Smedsuddsbadet där man själv låg och killa som ung:) Tycker att hon är tuff som drar iväg på buss och tunnelbana i 30 gradig värme med Big som i stort sätt aldrig åkt komunalt.
Deras dag blev mer en lyckad, Bigge skötte sig såklart  exemplariskt"love" Sandra hävdar att hundtricket funkar mycket bra:) Bilderna Sandra tagit talar sitt eget språk, Bigge har varit medelpungten hela dagen i tjejgänget där alla har myst, kelat och matat honom..... Bigges drömvärld! När dom kom hem vid fem tiden var det en stor klump som som ramlade ihop i en hög på golvet totalt slut:)

Loke och jag passade på att mysa vi också:) En läng prommis med bad och mys.......
Det är lyx att få ha en hund att umgås med ibland. Det var som när man gjorde något ensam med ett barn när dom var små, det blir kvalitet liksom:)
Lämnade sen två trötta hundar och åkte till Vällingby för att kolla lite på rea och äta en bit med Sandra. Vi hittade varsit linne, strumpor och trosor sen var vi less Hamnade på torget ute i solen och åt Lammracks med tzatsiki"mmmm"

Spelar inte så stor roll om man sitter i Nice eller i Vällingby när klockan är halv åtta och det är 25 grader, man tinar upp i själen, att ha Sandra som sällskap värmer också"love you"

Väl hemma så har vi slöat i kvällsolen. gick med hundarna först nu för en timme sen så att dom slapp flåsa sig genom promenaden.

I går som även det var en ledig dag kom Helen,, Samuel och Ronja på besök. Trevlig dag med god lunch och bad för hundarna på Barnbyn!

En liten blandisvalp dök upp och ville vara med i leken.
Tyvär ringde dom från jobbet och det var kris:( Snäll som man är så blev det hem och iväg till ett kvällspass. Men hannn umgås med Helene några timmar och det fyllde på energi depån"mycket" Tänk att man är så glad för sina gamla vänner nu för tiden, dom är så värdefullla. Helene är en av dom jag haft väldigt länge, över 25 år"shit"
Nu  är det en helg till på jobbet innan första semesterdagen, men mentalt har jag redan gått......:)Man blir ödmjuk i denna värme, Men fy för vädret i detta land många andra månader, man får fylla på dessa dagar. Avslutar med ett ordspråk som jag läste idag "En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt"


Lite återhämtning!

Nedräkningen inför min första semester period har börjat"phu" Kom hem efter en jour i dag och har sen helgen kvar att jobba innan det blir tre veckor ledigt äntligen. Det har tagit på krafterna att köra studentfest och Midsommar  i ett svep samtidigt som det har varit tufft på jobbet. Men det har varit super roligt också med alla vänner och släkt som vi fått träffa.

Midsommar kunde ha bjudit på lite mer sol kanske, men vi har fått in en slags tradition på att det är som i fredags:)  Det var lika trevligt som vanligt att fira med Berg. Det är numera ytterligare en familjemedlem i Bergs Grim som är Jaktlabbe och har energi så man blir helt matt!!!!!
Fick ingen närbild på yrvädret:)
Vi hade lite hund aktivitet på em med uppletande och det var uppskattat av alla hundar. Queenie tyckte nog att det var roligast och pjöjde ut efter tre föremål klockrent. Men mest imponerad blev vi av Loke sist ut, han har ju inget föremålsintresse direkt men han plöjde runt i hela rutan en bra stund och blev så lycklig när han hittade en handske så han gjorde många ärovarv:) Vi promenerade sen på en tom golfbana i sol  innan det grillades och mysdes till in på småtimmarna.
Som jag tidigare skrivit så avslutade vi helgen med besök av hundar och mattar i släkten. Eroz har ju gästbloggat här:) så vi vet alla att han är frisk igen! Phuuu det höll på att sluta illa.

Nu ska jag ta mig till Treningsverket och köra en step innan allsången börjar och sen blir det murder in midsummer i sängen. Då är det sommar!!!!!!  Alltså tv programmet" så ingen tror att det är en lek vi pysslar med i sängen" "garv"


 
Veckans bild David och missQ ♥

Testing!Äntligen får jag in lite midsommarbilder :) Tack Lena för hjälpen. Passar på att lägga några bilder till...

Här har det grillats och vi har flyttat in i huset.

Queenie har  stationerat sig vid bordet och där satt hon med oss tills det var dax att gå i säng:) Hon sov faktiskt en stund i denna possition.... Vad gör man inte för att få vara med!!!

Bigge"love"

Miss Q"sötnos"
I kväll har vi haft en riktigt trevlig kväll med grill. Eroz, Jessica, Madelaine, Queenie,Sandra och David.
Nu sitter vi i köket och myser lite i köket och pratar ganska djupa saker faktiskt, jag och Madelaine...Godnatt!

Gästinlägg av en återhämtad & alert Eroz

16 dagar senare, ett ärr över hela magen och en pank matte sitter jag nu stolt hos villa Angermund återigen med en boll i munnen. Tro inte att jag har lärt mig ett skvatt av denna bravad högts uppe på menyn står fortfarande pinnar och skumgummi leksaker en och annan bädd skulle sitta fint. Matte & Vincent har avnjutit en härlig grill middag som hette duga tigerräkor, kyckling och entrecote spett och till efterrätt en varm kopp te med choklad brownie, själv äter jag diet foder som matte tror är gjort av guld därav priset smakar blää men idag tänker jag försöka tigga till mig lite kokta morötter av Queenie mums fillibabba

Trevligt:)

Precis så här blev det! Som vanligt måste jag säga:)

Tänkte lägga några fina bilder från Midsommar, men det går tyvär inte"irriterande" Vi har haft det jättemysigt hela helgen med familjen Berg, Stolpe. Vi har även haft Novas syster Qwinie här i helgen:) Nu ska vi sova lite så vi kan vara lite pigga när Madelaine kommer och ska kampera över i morgon:)


Ha en skön fortsättning på helgen!!!:)

Midsommar


Hoppas ni alla får en riktigt skön Midsommar!

Träning!

Hejhoppgummisnopp! I dag har vi tränat hund! Lotta kommer till nästa år att söka till Bonde söker fru: )så vi kan lägga spår på ängarna här ute utan att få bonde jagen....Typiskt att Bonden dök upp precis när Bigge gått på sitt ängspår så jag fick bryta. Vi hade lagt spåret på ett Havrefält jag anade nog det, men bönderna brukar lysa med sin frånvaro, dock inte i dag:(

Det va inget spår att skryda med dock. Bigge har ju spårat vilt på sistone så detta var nog lite förvirrande:(


Vi var på Barnbyn och körde budföring när spåren låg till sig och det var en trevligare upplevelse:)Lotta och Hector  efter en lyckad budföring!

Vi lämnade Barnbyn efter våra budföringar som satt så bra:) Duktiga bröder är dom Big och Hector♥
Vi fick då gå på plan B, Nya spår helt enkelt!
 Vi åkte ner mot klubben och la spår på ängar där, sen tränade vi lite framförgående, hopp, osv.
Kul att bli inspirerad av Lotta och Hector som ligger ganska långt före oss. Måste säga att Lotta blivit så duktig i sin träning, men det visste jag redan sen jag såg dom tävla här ute i våras.

Ett mycket snyggt framförgående;) trrots att Hector nådde belöningen lite fort...:)
Vi körde på en stund på klubben innan vi återvände till våra spår. Tror inte att jag lägger ner så mycket energi på att analysera resultaten på våra spår faktiskt. Men Våra kära bröder jobbade sig blå båda två måste jag säga:) Men Bigge vet jag inte riktigt vad han var utepå?? Viltspår kanske då det säkert hoppat kaniner, rådjur osv på våran äng. David och Bigge har ju viltspårat en del i vår och det är hans bild av spår säkert..
Men nu kör vi på så får vi se var vi når.


Bigges kära bror Hector:) efter en vad jag skulle säga 10p i hoppet! Som sagt... Ska inspireras av Lottas glöd.Ler lite faktiskt:) Lotta va inte nöjd med på släppet..... Viss snurrighet  och en spårlina inlindad i Lottas högra ben gjorde det säkert lite skruvat för hector:) Men Hector ser ut som att han greppat spåret eller hur?..Här har vi Nikita. som jag träffade för första gången! Hon är en riktigt snygg brud måste jag säga!
Det blir den sista bilden av våran em. Tack Lotta för att du tog dig ut till oss, Tack för pepping och råd.
 Att jag var en zombi med en jour i ryggen det är en bonus:)

I morgon har jag semester och det ger fyra lediga dagar"äntligen"


Spikmatta:)

I lördags köpte jag en spikmatta! Är redan beroende tror jag, gud så skönt och avkopplande att känna hur det pulserar och värmer när blodcirkulationen kommer igång. Det är dessutom väldigt avstressande, man flyter som bort ett tag.
Att man inte regnat bort denna helg är ett under:( Fy så trist väder det varit. Har dock pysslat med tvätt och lite inne aktiviteter som jag legat efter med!!
Nu laddar vi för Midsommar och en trevlig helg med familjen Berg. Sill ska läggas in, strömming gravas och sju sorter blommor plockas:) Hoppas solen vill vara med oss! I morgon får jag kanske besök av Lotta och Hector, vi tänkte spåra och träna lite. Bigge kommer bli glad tror jag, han tycker nog vi haft på tok mycket att göra sista veckorna. I dag la han sig på mig när jag låg halvt bortdomnad på spik mattan, Snacka om nära döden upplevelse"asgarv"

Fredagskväll:)

Äntligen fredag, slut på en vecka som varit helt underbart rolig och arbersmässigt mycket tung... Det tunga väljer jag helt enkelt bort, sorterar ner i grovsoporna där det hör hemma:( Har varit på mitt xtra jobb i dag och tur är det för där finns en fungerande verksamhet som gör att det andra bara blir patetiskt!!!

Sebbes Student fest blev mycket lyckad, runt 50 personer tog del av hans firande här hemma. Släkt, vänner, grannar och en del sol ingick i firandet:)
Vi började på skolan  vid 13 med utspring!!!!


Mormor, Morfar, Carol, Sebban, Andre ooch några andra kompisar var med vid skolan. Sandra fladdrade förbi men även hon skulle åka flak med kompisar som gick ut.


Här kommer han:) Min älskade son!!! Jag är så stolt över honom. Det har varit en kamp ibland ska gudarna veta under skoltiden... Men allt det glömmer man en dag som denna:)Mina älskade killar!

Sebbe med Morfar på väg till flaket!!!!


Sandra och Fia på väg till sitt flak, Fia bröt senare axelleden:( stackars lillaa gumman..
Flak Hmm.. detta var en Ferguson traktor? Gissa om killarna blev  spaka!!? Men David som har ett exempel hemma som kommer från 54 gick ju igång:) Det blev bra till slut i alla fall. Kan tro att dom stack ut på Sergelstorg:)


Morfar Leffe och Farfar Janne!Väntan på Sebbe& compani!Hemma i fin form:)


Sebbe med sin ättlingar:)
 Jag och min syster som fyller 36 i dag" grattis"Big med på bild:)Denna bild är nog den som kommer sitta i maggroppen länge........ Nära och kära i en sång tillsammans av Magnus Uggla, spelad av Sebbe. En stund som ger all den tid man spenderat på att fixa denna dag mening"lycka" Passar på att tacka alla er som läser detta och som tog del av dagen:)

Tack mina två kärlekar för att ni finns! Önskar dig Sebbe lycka till på parkförvaltningen och  i resten av livet!!!!:)Sista bilden blir på Sebban, Jakob, Andre och Westman som var dom killar som tog del av hela Sebbes stora dag!!!


Livstecken!

Jag lever, men fy vad det har varit mycket!!!
Längtar efter att sätta mig och skriva och lägga bilder från Sebbes student osv. Nu är jag på jobbet och ska ut på promenad snart:)

Fullt upp!

I dag har jag varit hos min Mamma som fyller år i dag! Fick goda räkmackor och en trevlig stund tillsammans!
Resten av dagen gick till att kryssa mellan olika mål i studentträsket, dvs bolaget och ett antal butiker.
Tänkte mig först att anlita catering och vara riktigt lat:) Men det är ju inte likt mig direkt! Så nu är det mycket på gång i Angermundskans skalle:)
Efter att ha fått ihop Viltfärsbiffar, rastat svart&Grå så fick jag min belöning:) Bodybalans! Den mest underbara återhämtningsträning jag vet....


Lillla Mamma! Ganska suddig men dock Mamma! Grattis på 68 årsdagen!
Nu har jag tänt lite ljus och ska mysa lite i soffan ett tag innan det är dags för sängen. I morgon ska det regna och blåsa.
  ( : men det är nog inga huggormar ute "nice" Då blir det en lång hundpromenad!!! Ledig även i morgon "nice"


RSS 2.0