Pump:)

Kan ju bara erkänna att pump är så gott:) När jag får stå vid min bräda och bara köra loss, inte mycket slår det. Men nu pumpade jag förmodligen sönder mig själv under många år:( En mer försiktig Susanne känner sig för ett tag om hur det kan funka. Det var med all säkerhet diskbråcket som inte gillade den tunga pumpen under många år, jag då dum i skallen fattade inte att jag behövde lägga om min träning. Nu känns det så bra med Easyline och CXworks som är super tungt dessutom. Det har stärkt mig så mycket så nu prövar jag att köra pumpen igen" Hallelelulja moment i kväll måste jag säga:)

Älskar min Yoga och bodybalance, men Pumpen är så GoooooEn härlig klass förra sommaren på Mälaröträningsverk-Verket...

Vi vill bara ut med husbilen!!!

Men vad händer? Jo David åker i morgon på Fiskeresa:)!!!!Bestämt innan köpet så ok.
Dagen och kvällen har ju iofs varit helt underbar endå med En lång promenad ner till Hammargården där Frejja dök för första gången, helt ofrivilligt då:) Rfust!!! Charma hon bara hoppar rätt ut hon:) 
En härlig grillkväll i mixd sol och muller under seglet blev det . Sen skickade jag in äkta hälften i sovrummet med sommarpataren 18.7:) David kom iaf inte ut, han gillade nog som jag:)

Sommarkväll:)

Härlig sommar!! I går Mosebacke och i dag Norrabantorget i sol och Grodan:) Båda härliga mötena med goa vänner och hundar! En go blandning av vänner i går som mötte upp mig och Frejja, ni vet vilka ni är och kram på er:)
 Nu i kväll mötte jag upp Annika, en klasskompis från Hotel Restaurang utbildningen från Kristineberg som jag hängde med 88-89 :) Gissa om vi hade lite att snacka om:)
Nu är det två jobbkvällar innan två underbara vänner kommer hit på lördag:) David och Charma åker på Fiske resa tidigt på lördag. >>>Mot sängen!


Mer semester:)Vi varvade Rottisar, Jämthund och Akita hejvilt ute på tomten när vi kom. Frejja trivdes väldigt bra i dörren in till huset för full koll skulle jag kalla det:) Här beskådad av sköna Drama!Vi är ju av naturliga själ väldigt svaga för Elsa" Novas syster" som lever kvar hos Lena och Björn i allra högsta grad<3 Här har vi husbilen i bakgrunden oxå:)Värdinnan i huset, på väg in för att förbereda glilltillbehör:)Liten Krut syns lite här.

Björn gillade kan man säga:) Kan man låta bli? Husbilen är <3Denna plats lotsade Björn oss till. Hallelulja moment:) Tänk om man skrev om denna plats i Husbilsforum. Detta kommer vara våran skatt. Att vi sen kan umgås med Lena och Björn gör ju det hela mer lustfullt endå. Nu kan vi bjuda dom på grillpartyn:)

N´morgonpromenad i den underbara skogen:)En utflykt till helvetesfallet blev det oxå, dock så har vi Orsa björnpark kvar. Inga hundar fick komma in och vi vågade inte lämna dom i husbilen:(Nu har ett gäng semester bilder hamnat här på bloggen, har ju tyvär inte fått tillbaka den där blogg jävulen i mig som har skapat min blogg i alla år, men det kommer kanske nu när jag mår såååå bra.
Vi lever sommaren fullt ut just nu. Trots att vi jobbar så myser vi på olika utflykter och happenings:)

Mer semester bilderHär får man sona sina brott:) Glimminghus:)Vårt favvorökeri:)Bigge älskar sol och bad. Bollen är alltid med:)Full fart mot havet:)

Nu lite bilder från jungfrufärden med husbilen:)Nu har vi landat hos Lena och björn i Furudal. Nu tar jag en paus igen!


Lite semesterbilder!

I dag har det varit ett sjujävlarns väder:( Missade precis hagel, blixtar och spöregn med fem minuter när jag kom från skogen med hundarna. Frejja fick första prommisen i spåret vid allhallen i kuperat spår. Hon tuffade på bra i det kvava vädret:) Lämnade fönster och bakluckan öppen när jag gick in på Ica och handlade" Inte så klokt, hagel och tokregn fyllde bilen lite fint när jag handlade:( Under dagen och även kvällen enligt David så hr det varit strömavbrott stup i ett efter blixtnerslag och tokregn!
 Man drömmer sig gärna tillbaka till semestern vi hade i skåne för några veckor sedan där vi hade det riktigt fint.Österlen och södra skåne är så vackert, att vi var där innan alla andra turister kom gjorde det så mycket bättre:)Det var ju Frejjas förtjänst att vi hamnade i skåne på dessa fina stränder. Comosjön i Italien var inget för en liten Akita plutt. En liten ombokning helt enkelt:)Fint stenhus med staket hyrde vi. Staketet var dock mer anpassat för storlek jackrussel. Charma gjorde ett par härliga rymmningar under veckan. Som tur var så fick vi hem henne igen:)

Sandra och Micke kom ner ett par dagar och mös med oss. Den här dagen var vi på tour längst kusten på Österlen, kivik och ner mot ystad. Musterier, stränder, rökt fisk, ystad  och middag på Abbekås Wäedshus hann vi med :)
Mer bilder följer med lite kommentarer. Ska nu prova något nytt här som heter remby, typ kolage med bilder och filmsnuttar. Får se hur det går för ett tekniksnille:)

Jungfrufärd med Villa Angermund två

Kort och gott så är jungfrufärden avklarad och vi är sååååå nöjda. En dröm vi haft har vi förverkligat, impulsivt som vanligt. Vi gillar det både jag och David. Så impulsivt är det inte dock, vi har nog pratat husbil i 15 år:) Att köpa tomt och bygga hus pratade vi om i sju år och sen hände det. Så det är vi :)

RSS 2.0