Mys med Sandra:)I dag tog Sandra med sig Bigge till Rålis, närmare besämt Smedsuddsbadet där man själv låg och killa som ung:) Tycker att hon är tuff som drar iväg på buss och tunnelbana i 30 gradig värme med Big som i stort sätt aldrig åkt komunalt.
Deras dag blev mer en lyckad, Bigge skötte sig såklart  exemplariskt"love" Sandra hävdar att hundtricket funkar mycket bra:) Bilderna Sandra tagit talar sitt eget språk, Bigge har varit medelpungten hela dagen i tjejgänget där alla har myst, kelat och matat honom..... Bigges drömvärld! När dom kom hem vid fem tiden var det en stor klump som som ramlade ihop i en hög på golvet totalt slut:)

Loke och jag passade på att mysa vi också:) En läng prommis med bad och mys.......
Det är lyx att få ha en hund att umgås med ibland. Det var som när man gjorde något ensam med ett barn när dom var små, det blir kvalitet liksom:)
Lämnade sen två trötta hundar och åkte till Vällingby för att kolla lite på rea och äta en bit med Sandra. Vi hittade varsit linne, strumpor och trosor sen var vi less Hamnade på torget ute i solen och åt Lammracks med tzatsiki"mmmm"

Spelar inte så stor roll om man sitter i Nice eller i Vällingby när klockan är halv åtta och det är 25 grader, man tinar upp i själen, att ha Sandra som sällskap värmer också"love you"

Väl hemma så har vi slöat i kvällsolen. gick med hundarna först nu för en timme sen så att dom slapp flåsa sig genom promenaden.

I går som även det var en ledig dag kom Helen,, Samuel och Ronja på besök. Trevlig dag med god lunch och bad för hundarna på Barnbyn!

En liten blandisvalp dök upp och ville vara med i leken.
Tyvär ringde dom från jobbet och det var kris:( Snäll som man är så blev det hem och iväg till ett kvällspass. Men hannn umgås med Helene några timmar och det fyllde på energi depån"mycket" Tänk att man är så glad för sina gamla vänner nu för tiden, dom är så värdefullla. Helene är en av dom jag haft väldigt länge, över 25 år"shit"
Nu  är det en helg till på jobbet innan första semesterdagen, men mentalt har jag redan gått......:)Man blir ödmjuk i denna värme, Men fy för vädret i detta land många andra månader, man får fylla på dessa dagar. Avslutar med ett ordspråk som jag läste idag "En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt"


Kommentarer
Postat av: Lena, Eddie & Zyrran

Härliga dagar:-) Njut och ladda batterierna i solen. Hoppas vi i alla fall kan ses efter att jag har kommit hem igen.

2009-06-27 @ 08:59:18
URL: http://www.pichu.se
Postat av: Anonym

Njut av sommar och sol! Vi har underbart trevligt och kärt besök från Australien och just nu känns livet alldeles toppen!Kram Lena o bruttisarna

2009-06-28 @ 20:13:49
Postat av: marie&Peg&Tee

Hej på er!

Njut av all sommar sol,i morgon åker jag ,Peg,Tee,Lena,Drama

till Gotland det ska bli sååå skönt,några grader mindre får det

gärna bli.Ha det så gottKram Fam Larsson

2009-06-30 @ 17:12:11
URL: http://brassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0