Otroligt dålig bloggare:)

Några rader om dagsläget kommer här,grått med lite snö och nollan på termometern och inget annat en julen att se fram mot:( Förra vintern var det Tahiland att se fram mot som en morot... Ivinter har jag en dotter som åker 17.1 och kommer hem till Valborg... Hur kul är det??? Bygger upp senarier som att dom dödliga maneterna slingrar sig runt just min lilla fis och att hon blir sjuk och inte Mamma är där och fixar och trixar osv....!fy"..Men va fan hon ska ut på sin livs resa!! Jag får skärpa mig helt enkelt... Separationsångest är den värsta typen av ångest enligt mig, vad tycker ni??


Väntar nu på svar på min magnet på nacken som kommer i slutet på veckan.....!!!????Ganska orolig pga det sista skovet som varit sista fem veckorna, dock inte i närheten av det jag hade på Gotland för några år sedan:( Då döpte David om sig till personlig ass

Ingela var ute i fredags och hälsade på med Tikva och Trolla, Bigges halvsystratrar. Vi tog en  promenad på golfen och Bigge visade alla sina fula sidor mot sina systrar:( Loke älskade Tikva som nyss löpt och  var till sig i sin gråa päls som håller på att bytas till vinter rock"stön"
Härligt att träffa släkten iaf<3

I morgon har jag en ledig dag att göra som jag vill på!! Mys med hundar hela dagen och lite röding på kvällen blir nog bra!

En bild på två<3 kommer här


Syskon kärlek<3

Första besöket hos sjukgymnasten

I över en timme satt vi och benade ut min historik från 02 fram till i dag, vi fyllde i smärtstatestik och tittade på min skuldra och nacke. Inget upplyftande besked direkt. Önskar att jag inte alltid vore värst på att ha otur med kroppen:( Det hon såg i dag denna ytterst duktiga sjukgymnast som jag blivit rekomenderad av min granne som besitter samma yrke själv var lite mycket att ta in.
I stort sätt så är allt svullet, inflamerat och nervpåverkat! Hon undrade hur jag över huvudtaget klarade mig utan smärtstillande som typ Tradolan... Tar man det så blir man iaf en kul typ.
Hon kommer iaf börja jobba med mig nästa vecka och invänta röntgen  svar för att kunna gå vidare. Det rör upp en massa jobbiga känslor att sitta och berätta om dom snart nio år som gått sedan jag fick skadan på jobbet av en som hoppade på mig på en utflykt och knäckte till min nacke.
Man tänker inte på hur mycket det påverkar en att leva med att ha ont och få skov med smärtor som jag har just nu....

Nog om det , det finns dom som har det mycket värre, men som vanligt tycker jag att det är skönt att skriva av mig lite frustration här på min kära blogg.
I dag har det varit sjukt dåligt väder, regn, storm och kallt på mina två hundpromenader"fy" Pratade med en gammal kär vän som bor i Malaga i morse 26 plus och sol, helt rätt att ta steget och flytta:) Ska nog börja bearbeta David till en flytt så småningom.
Ser fram mot ytterligare en ledig dag i morgon och sen efter en jobbhelg kommer min kära kusin Anna-lena ner från Umeå och stannar en natt hos mig innan kurs på P4 där hon är chef på Västerbotten:) Vi kommer sätta oss på rest. Cypern och äta gott och prata.prata och prata...Hennes yngsta son har varit med om en olycka och legat på sjukhus i månader jätte skadad, hur jobbigt som helst. Vi har mycket att ta igen sedan i sommras när vi sågs sist. Sedan har jag nästa helg att se fram mot, Magnus Ugglas revy och att träffa Carol, Hasse, Helene och Lasse som ska med.. Mycket kul att blicka fram mot i höstmörkret:)


En fin bild på en underbar hund som får mig att le varje dag"love"

En annan kär person i mitt liv som ger mycket kärlek, men även gråa hår:)

avslutar med en härlig sommarbild från Jungfrusunsmarina i sommras med kär  vän Carol och rose:)

Lite tungt e de!

Har varit hemma från jobbet pga min förbenade axel, nacke och skuldra:( i nästa 1 och 1 halv vecka nu. Tyvär så är det i dagsläget sämre!! Unndrar om jag pumpade till mig detta för tre veckor sedan på ett pass där jag la på extra vikt och körde tungt på axlar. Det började göra ont efter det passet och jag körde på med en Vive två dagar efter med tung belastning på skuldran. Har ju i flera år kunnat träna på ett bra sätt även att jag har haft diskbråck osv, men nu har något gått fel. Värk och domningar ut i armen gör mig minst sagt galen. Fick remiss till en magnet och hoppas det ska gå fort att få en tid. Får gå och jobba från i morgon trots det onda så får tiden utvisa om det är något nytt spännande som hänt i nacken!!?

Bigges tass är hel igen iaf, tre veckor med den skiten har ju varit som lite bonus när man själv har rörelsehinder:).... Är så glad att en sak iaf blivit till det bättre.

Spökhelgen som gått har varit trevlig i goda vänners lag, Jessica och Tomas bjöd på middag i fredags med lte spöktema, höstmys och god mat. Vi hann få njuta av dom tre småkillarna en stund innan dom så snällt somnade tills vi skulle äta:)
På Lördagen skulle familjen Berg komma på middag. Vi tog en rövare och åkte till ett svampställe vid rullstensåsarna på Ekerö. Hundarna älskar detta ställe och fick en ordentlig motionspromenad i backarna. Skörden blev god och räckte gott och väl till en god sås till kvällen middag.

Knyter ihop säcken för denna gång med lite blandade känslor, får bita ihop och ta diklofenak i tron av att det kan  läka en inflamation som sitter som en smäck:( Samtidigt vänta på röntgen som kommer ge svar på hur det ser ut där mellan kotorna.

Det gäller att kunna tänka possitivt när man har ont, de e lätt att man präglar sin omgivning med att bli lite sur och vresig, tyvär. David har varit med förr dock och stöttar mig <3<3<3<3


RSS 2.0