Eroz"Love"


Jag vill ge en kärleksförklaring till dig Eroz! Du kommer alltid att påminna mig om din syster Nova på ett possitivt sätt för mig, Att du kärleks bitts känner jag igen hos min Bigge som du är Morbror till:)

När jag såg dig och din kompis leka tillsammans i dag  blev jag både glad och vemodig, såg dig och Nova i samma lekar.

I kväll har vi haft Sebbe & Sebban som sällskap vid grillen och vid middagen:)

Far & Son

Sebastian och jag:)Sonens bästa vän, &hans mamma min bästa vån:)


En bild på Zicco måste jag lägga:) Vilken Go hund han är!


tröstlöst

Har haft fulltupp sedan i måndags med jobb och annat nödvändigt ont, fy vad fort det börjar snurra med en gång;( Inget roligt finns det att skriva om heller, mest elände faktiskt. Mamma måste opereras om, spiken i höften har lossnat"stön" Hur detta ska gå vet ni ju vad jag tror om!! Nu är det bara att ta hit Mammas lilla hormonstinna Terrier igen, lägrt är dock det att Loke är hemma nu:( Som tur är även David som åker och hämtar Carrie i morgon kväll när jag jobbar.
Får se om det är något kvar av honom efter helgen, är något orolig över detta.


Jo sen kommer ju släkten på lördag och firar Sandra i efterskott. Hoppas på bra väder! Hoppas även på en avslappnande helg" eller hur"
Fick i alla fall en jättegod Älg gryta när jag kom hem efter en lång dag på jobbet, besök hos tandläkaren och ett bodyvivepass. David växer i köket, i matlagning alltså:) Nu sover han, Bigge och Loke sin skönhetsömn medans jag har bloggterapi.

Höstgrönsakerna från i söndags, grannodlade.

Varmrätten från i söndags glömde jag ju, kommer nu i stället. Kan  känna doften an kantarellerna"mmmm"

Äta för att leva! Eller leva för att äta! Det är den stora frågan för mig som ökat fyra kilo!
Ska fundera på det lite, tränar och rör mig otroligt mycket men det smyger sig på????


Kanoting!

Fredag kväll spenderades med Jessicas familj här i villa Angermund . En massa gott på grillen blev det såklart:) Vi lyckades sitta och surra till typ två!
Lördag morgon:( trötta såklart. Men iväg till Mamma...... Jobb ute, Jobb inne!
Det gav mersmak när vi kom hem:) Jobbade ute i timmar. Liggläge i soffan med tv....

I dag vaknade vi pigga och fulla med energi:) Vi besämde oss för att paddla loss  i sensommaren!!! Vi la oss borta på Skytteholm med munkar  och kaffe. Tog ett dopp och njöt.....
På tillbakavägen stannade vi längst strandlinjen och kollade efter kantareller:) Fin skörd, hittade även trattisar!!

Detta bllev till en underbar pastarätt med Kyckling, vitlök, persilja osv mmm...

Till förätt blev det rödbetor med Honung, getost och pinje....

Inte så tokigt alls:) Svampen självplockad och rödbetor grannproducerade;)

I morgon börjar även Sandra skolan"äntligen" Då är vi alla igång:)
Skönt faktiskt.  Men det blir nog en kanot tur till innan höststormarna slår till.  I morgon går jag på ett dygnspass:)

Grattis Marie


Den här bilden symboliserar vad vi alla i Angermund familjen känner för dig"smile" Har varit på din blogg för att gratta, men strul... Så nu grattar jag här, vet att du kikar in;) Super grattis på din dag!!!!


Fick besök av Jessica och Vincent i dag! Efter att varit i stan på uppdrag av min pappa att hämta en Peter Dhal på Auktionsverket:( Pappa är ju då konstnär och ville ha detta verk:)
 Tyvär så sprack ju då glaset på  väg tll bilen som stod olovligt parkerad på odengatatan osv....Phu, men verket är oskatt och ska paketeras och llevereras til Umeå inom kort!


Denna underbara kille, så glad!!

Loke låg så här i exakt  20 sekunder:) Sen hasade Vicent efter honom "skräck" för Loke:)

Godnatt nära och kära!!!

Vardagen igen!

Tänk va fort det går att slukas upp av vardagen. Men man är endå glad att man har en, tänk på alla som mister sina jobb i dessa tider. Det är ju lite tjusningen med att vara ledig, att ha något att återvända till. Känner mig glad och utvilad, mina batterier har krypigt upp en bit på grönt"underbart"
Det var länge sen jag hade möjlighet att träffa så mycket underbara vänner som under denna sommar:) Det är en stor del av att ens energi fylls på. Även David och jag har hunnit umgås mycket"love" Vilken livskamrat jag har!!!!!!
Hoppas ni har haft en lika fin sommar som jag.

Sista helgen innan vardagen letade vi svamp i stormen, grillade och var på X-tra jobbet:)


Loke och Big i svampskogen.


Min vackra Bigless


Min vackra grillmästare:)


Denna bild hade jag på min blogg när jag startade att skriva, den är tagen när vi var ute förbi uppsala och körde ringträning hos Kerstin meed Bigges kullsyskon en solig dag:) Minns som i går hur glad jag var över Bigge och mina två andra fyrbenta.I går var det ett halv år sedan Nova lämnade oss, det är tufft att skriva detta och att lägga ut denna favorit bild. MEN utan min blogg att skriva av mig på och få ur mig känslor genom så vet jag att det varit så mycket tuffare.
Jag älkskar dig Nova föralltid, hoppas du har det fint i den rosa himmelen.

Trevlig kväll :)Här sitter vi efter alla år och fast det gått ett halvt liv så har tiden liksom stått stilla, Vi pratade och pratade, lite om mycket:) Om förr. om våra barn, om våra jobb, om våra män:) dom vi hade då och nu, om glädje, om sorg osv.........
Vi är varandras motsatser i personlighet  då som nu. En plats i mitt hjärta har du i alla fall Sari. Tack för en trevlig kväll.
Vi åt på en favoritkrog i Gamla stan som heter Papasisto¨, kolla fåglarna på våra tallrikar:)

I går kom Q-ni på ett besök över natten, Bigge vart glad såklart att Moster kom:) I dag har Madelaine och jag slöat i solstolarna, Är nu på mitt extra roliga jobb:) Åker hem om någon timme och längtar efter Loke som kommit hem från en vecka i Idre. Mys att få pussa på min gråa lilla Varg

Solig dag:) Regn i kväll:(

Bigge och jag bestämde oss för att njuta av dagen. Vi behöver det efter gårdagens besök hos Mamma, många långa timmar med städning osv i värmen. Possitivt var dock att en liten förbättring anas och att vi landat på en bra nivå i allt det tråkiga. Glad för det lilla och nöjd med det jag gjorde i går.

Bigge och jag tog oss ner till Hammargården på fm, bad, bus och lugn & ro

Bigge leker gärna själv vid strandkanten:) han kan roa sig länge med en tennisboll:)


Efter en stund dök det upp en setter blandis tjej som var tokrolig att leka med
Vi tränade lite lydnat också, första på länge:) Kul tyckte vi båda. Får se om det ger mersmak.


Bar sedan hem min boll hela vägen, lite orolig att hästarna skulle sno bollen för mig:)

Nu sitter jag ute i solen och Bigge sover djupt i skuggan. Vi är nöjda båda två tror jag:)


I kväll ska jag träffa den kompis som jag haft allra längst. Sari och jag har över 40 år på nacken"tokigt" Vi hängde ihop hela vägen från typ åtta års ålder, hela ungdoms tiden och även in i vuxenlivet. Vi har haft sporadisk kontakt genom åren och träffats någon gång. Så har vi nu bestämt att ses i kväll och gå ut och käka en bit!!!!!! 
Det ska bli regn i kväll så vi får kanske krypa in på någon mysig restaurang och sitta och prata om livet:)

Mamma!

En jobbig känsla sitter i min mage, en känsla som jag vill radera, men den stannar kvar som den känslan som byggde bo imig när Nova var sjuk. Man måste vara stark när man önskar att man fick vara svag, känner så väl igen känslan.
Om jag inte hade det jag har skulle det kännas värre, tyvär är det svårt att tänka så när det gäller Mamma, Mamma är livet på något konstigt sätt. Hon har gett mig allt efter sina förutsättningar. Nu är hon sjuk, svag och beroende. Önskar att det varit enklare med våran relation en det varit. Bara  tiden kan utvisa hur det blir nu........Håller tummarna  för dig lilla Mamma. Jag kommer i morgon och hjälper dig med det som du vill att bara din enda dotter kan hjälpa dig med, glad att du känne rså. Kanske ser du dig själv i mig när jag kommer och rusar fram som en vind i hushållsarbetet. Jag hoppas Mamma att det ska vända till det bättre, men min magkänsla är sådär!!!! mitt hjärta gråter för andra gången i år. Tyvär så är Mamma så mycket av en själv. Du är bara 68 år så det borde fixa sig tycker man. Du har överträffat dig själv många gånger mamma. Gör det igen för oss!!!!!!!! Love you!

Prickat in båda högtrycken:)

Har bara njutit av livet dom sista dagarna. Att få ett högtr
yck till under min semester är som en vinst på lotto.Vi har just varit ute på en två timmars paddling i kväll, köpte ett kg godis på hemvägen som jag smaskar på nu med blandade känslor:) Midje måttet har tyvär ökat under semestern och lite innan också!!! Nu blir det till att träna bort lite kärlekshandtag:)
vi har varit ute med kanot flera gänger denna veckan, varit i stan och träffade Zyrran med familj. Firat Sandra som blev 18 år i går och varit på kkräftskiva hos Helene och Lasse. En massa härlig tid vid vattnet har det också blivit. Det bästa till sist ! En vecka semester kvar:)


Vi packade ner kräftor rosevin och lite annat gott och firade vår bröliopsdag på en klippa"underbart"När vi träffade Lena och Kenneth i stan kändes det lite skruvat med tanke på värmen. Men det blev pub i skugga, Resaurang i skugga, Prom i kvälls sol och solnedgång. Bigge och Zyrran skötte sig exemplariskt såklart:)


Här bjuds frikadeller:)


Dolce vita åt vi på, supergod pasta har dom!!!
Tog bara en bild på våran kräftfest i går hos Åhlanders, synd med tanke på alla ljus senare på kvällen.
Tack för en tokrolig kväll:)


Min lilla tjej börjar bli stor:( Älskar dig:) Grattis och all lycka!!!

En sista sommarbild!!!

Q-ni på Pride

Ja vad ska man säga? Äe det  pride så får man hålla fanan högt Mina plast matthuss hittar på en massa konstiga saker man får hänga med på:) Men det är kul också . när man får vara med Bigge! Vi började med komunalt in till stan i Lördags.

David har inte åkt komunalt på åratal, så bara det var en happening:)

Bigge har ju inte några problem med några miljöer vad vi vet, lika nöjd på t-banan som hemma i köket:)

Vi klev av på Hötorget och gick ner mot Strömmen mot slottet, det  kryllade av folk på stan såklart denna dag. Vi tog ett litet stopp i en park med fontän och lite gräs:) Fick ta fram bajspåsen :) inte våran grej direkt!

Vi hittade en superbra plats på Stömsbron för att se paraden hur bra som helst. Det blev en riktigt häftig upplevelse faktiskt.

Måste få skryta lite över Big och Q-ni, trots värme tusentals mäniskor, ljud, osv så var dom helt lugna och vänliga mot alla som ville krama, pussa och även tyvär kliva lite på dom:)

Hästarna kom först, dom är jag imponerad av!!!

Han med armen i luften var med som kompis i Linda Rosings jakt på en pojkvän! Vilka magmuskler:) Kan det vara zilikon som i hans läppar:)Denna bild är jag glad för:) Jonas är lite av en idol, har läst allt, sett all av honom. Mark är ju också så bra och go.....
Dom vinkade rätt på oss faktiskt:)!!

Denna bild blev min bonus för dagen:) Vi satt på en mysig krog i Gamla stan och åt lunch efter paraden. Hade precis sagt till David att vi kanske skulle  gå upp till Svartmannagatan och plinga på min farbrors porttel, men ni vet hur det är! Fem minuter senare hör jag David säga" Hej Matsen" Det blev en mycket mysig stund där i solen på ute serveringen med även min kusin Daniel som dök upp:) Det har av många olika skäl varit ett tag sen vi sågs. Hoppas nu råda bot på det:)


Efter denna trevliga dag med både praide och släkt möte så släntrade jag, David; Big och Q-ni vidare genom stan:)
Stadshuset nästa!

Tänk att man kan svalka sig mitt i stan i Stockholm:) Underbar semesterstad!

Här tittade vi på alla fina brudpar som fotades sig vid stadshuset:) Ger lite känsla, vi firade 13 år i går som Gifta"love"


Nästa stop på våran utflykt blev på Mälar paviljongen mot rålis på kungsholmstrand:) Jippi vilket ställe, ishinkar till hundarna och super service:):) Rekomenderas, dom älskar Rottisar!

kan man ha det bättre??? "mys"

En kall öl är aldrig fel på sommaren "härlig semester"

Fortsättningen på denna dag blev en promenad på en timme genom Rålis över bron till Alvik och upp till Helene och Lasse i Bromma. Helene fyllde år så vi titade in och sa grattis. Fick såklart mat, Vin. Calvados och tårta "tack" Och bästa sällskapet såklart:)
Hem till en feberhet son:( Lite sömn och sen till Brommakuten. Har fått totalt nog ang vårdcentralen, Nu blev det äntligen klart att Sebbe skulle ha pencilin efter 5 veckor sjukdom:(

Nu har jag äntligen fått semesterkänsla Sol, Ro,osv.......Det kan bara bli bättre. Pumpat i kväll också"Hallelulja moment"

Har varit två dagar med Sandra & Alex på stranden "nice"


RSS 2.0