spårat

Även Bigge har fått ett vårspår:) Vi hängde på Ingela ut på svartsjö där Lina fixat en dag med aktivitet med och för Rottis folk. Mycket trevligt tycker vi. Vi la ett ängs spår till Bigge som gick galant, dock något för högt tempo tror jag, Bigge är ju så het på gröten:) Men Lina var med och sa att hon tyckte Bigge skötte sig otroligt bra, tar åt mig av den fina kritiken av en duktig person

Bus med Lina efter spåret:)

christoffer med Bobby tror jag att han hette, spårade för första gången, det gick sådär, men han greppade på slutet och hittade aporten, kul att se energin när han inte riktigt förstod vad som förväntades av honom:)
Snygg hund!

Trolla och Anja har fått socialisera med lite andra rottisar, Ingela var på språng mot andra mål i dag , men den 15.5 så blir det en träff igen. Bigge och jag kommer att åka, det blir budföringsträning med Christoffer och våra killar:) Häng på alla ni som vill!

 Träffade Natha med Donna och familj :)

Ja nu är vi igång igen Bigge och jag, om två veckor blir det korning på Nacka bk, det ser vi fram mot:)


Svärson och Sebban  spelade fotboll i Lördags på Blackebergs ip,  var ju självklart där och kollade lite. Son & dotter var ju även dom där så klart som suporters:)

Sebban i rosa , svärson i gult. Bror till svärson, nere till vä.

från hö son, son, Sebban och Alex"sväris"


Dax att sova, Godnatt!


skifs


ingen närbild direkt:) helt otroligt bra var det, två timmar med fullt ös och en massa underbara Skifslåtar:) Kvällen var helt underbar annars också.
Ytterligare en middag på Cypern med Grekisk mat som smakade såååååå gott, Trevliga tjejjer som jag inte träffat förut som hade anknytning till Anna-lena på något sätt. Anna-lena är  ju då min plastkusin från Umeå.

Nu har jag laddat upp mig i att umgås och mingla den senaste veckan, tre utekvällar  med olika goa personer. Nu känner jag att några myshemma kvällar ligger näst på önskelistan. Jobbar dock hela helgen så det får bli nästa vecka. Har inte sett röken av någon i familjen på hela veckan förutom en glimt av Sandra och ett huvud på kudden bredvid mig när jag smygit ner i sängen på natten efter jobb och party....

analys

När jag lyssnade på Karlavagnen i bilen hem i går kväll så pratdes det om analys. Spännande tycker jag, man kan bara göra analys när något är över och man har fått perspektiv på händelser, inte när man är uppe i något , mitt i något som händer. Härligt att jag känner mig redo för en analys :) Eller två aktuella analyser faktiskt. Den första är sorgen efter Nova. Sex underbara år med en hund som jag älskade så otroligt mycket tog slut i Februari förra året efter en jobbig sjukdoms tid. I dag kan jag se på detta med lite blandade känslor, att jag reagerade så hårt pga vad jag har i min ryggsäck gällande att förlora och mista någon. Jag lärde mig att min kropp reagerade mycket starkt på sorg och att det hjälpte mig att jag skrev och pratade mycket om  det som hände. Lärde mig en del andra saker också, framförallt att döden är en del av livet.

Nästa analys är självklart soppan med mitt jobb i komunen som jag lämnade efter nio år. Den analysenn kan bli lång och väldig tråkig...... Men där lärde jag mig för livet. Utvärderingen är dock att jag är på väg tillbaka mot ett perfekt blodtryck, mot ett liv utan destruktiva tankar även på fritiden, en förståelse även för mäniskor som gör allt för sin egen vinning. Framför allt har jag lärt mig att man aldrig ska stanna kvar i en dålig relation oavsett om det gäller förhållande, jobb, vänskap osv. Dett är sex månader sedan jag klev ut från Brunna och i dag väljer jag att tänka på allt fin och bra som dom första åren bar med sig, all den utbildning och utmaning det var att jobba med det svåra som jobbet innebar och på några vänner jag fått för livet :) Den största visdommen dock är att jag tydligen har lätt för att ta på mig att hålla ångan uppe och skydda en dålig verksamhet till varje pris och det har fått mig att fundera på varför?????? Man får aldrig något igen tyvär när det gäller gäller komunala versamheter.
Analyser är bra tror jag, det är ett bra sätt att sätta punkt för stora saker som berör en i livet. Hoppas bara att man kan arkivera utvärderingarna och ta fram dom när man möter svåra saker framöver.

Tack min blogg för att jag får pysa här. Pysa är viktigt sa min KBT tant när jag gick på fem möten för att jag mådde dåligt pga jobbet. Om du inte pös skulle det vara så mycket värre:)

En till väldigt kär vän!

 
Lite suddiga både på in och utsidan:)
En härlik kväll på stan i går med Carol, Lena och Annelie. Pubrunda på söder, tre mysiga ställen blev det. Sandra tittade misstänksamt på mig i morse när jag sa att jag haft såååå kul " Man har väll inte kul om man kommer hem klockan 12" Men det är helt fel faktiskt, vi var rörande överens att  det var precis lagom. Man har kanske äntligen lärt sig, eller inte:)
Puss til min kära vän Carol<3

skåpromenad

I dag var jag så pigg så det funkade med en härlig vårpromenad, jag kände för att gå långt och att bara njuta av vårtecken och den sköna dagen

Både tussilago och blåsippor i denna backe:)

Stora kontraster i norrbackar mot söderbackar

Två som gillade den långa promenaden:)


Mellan dom här hagarna träffade Bigge på Huggisen för två år sen "fobin består för matte"

Här gick vi på isen för bara några veckor sedan. Bigge spanar in en pinne:)


Vem går nere på vägen???


Svärmor blev 70 i går och det firades på Cypern, en liten pärla på Vallhallavägen med god mat och jättetrevlig personal:)

En överaskning från servitören som dessutom talade om för Anita att hon inte såg en dag äldre ut en 50:)

Kusin Sonja med på bild, Sandra hade nog fått min bacill som hon låg hemma med i sängen tyvär:(

Släkten är värst, maten var god:) Hoppas Anita tyckte om kvällen.


Murningen är klar och den 6 Maj kommer våran Byske ugn, nu ska det spaklas målas och fejjas på. David har gjort ett super jobb, det har tagit både tid och tålamod för  honom. Men vi är jättenöjda och nu kommer vi aldrig mer behöva frysa halvt ihjäl en kall vinter.

Nu ska jag krypa ner bredvid min sjuka dotter och passa på att rå om henne lite, känner även jag av sviter av min bacill som var en elak typ:(


störst av allt är kärleken!


Du förstår nog vad jag menar Helene! Älskar erat mysiga uterum och er alla i familjen! Tack för att jag får ha en så fin vän <3

påskbilder

Lite luft efter påskmaten uppe på berget!

VincentHärliga goa vänner:)Påskafton med Davids syster och familj


En liten kusin vitamin Theo  snart ett år:)

En liten nappkusin till Alicia som fyller två på tisdag:)

 
Lekstund i solen!


Theo, loke och farbror David!

både Susanna och Loke tittade bort men bilden är bra endåå!!!


Är det morbror kanske? och inte farbror??!!Hursom så är dom söta ihop dom här två <3

Påskens smällkaramel:) Måste ha barnens leksaker"avis" annars!


Ett axplock ur påskens höjdpunkter på Villa Angermund med våra goa vänner, några av dom i alla fall, önskar jag kunde ha fler här ofta.....

Har en liten ledighet innan helgen som fylls med jobb, har ett litet jobb i morgon, men det är ett bonus:)
Släcker snart ner efter en pump, murning och drömmen om Italien, dom två senare med maken:)

Sonen i ParisSebbe på väg till Paris:) Han åkte i går för att hälsa på Linn, en tjej som han känner sen långt till baka. Hon har en lägenhet mitt i Paris och är ledig från sitt barnflickejobb denna vecka för att umgås med Sebbe :) Lite avis blir man ju, våren i Paris, romantiskt och härligt!


 Påsken var också härlig med mycket sol och trevligt umgänge:) Familjen Berg och Brunell var här på Långfredagen och vi åt en massa gott som man ska på påsken och hade mysigt, tycker i alla fall jag. Påskafton var svägerskan Susanna här med småkusiner, man och även svärmor kom med. Vi softade på altanen hela dagen och tog promenad till hästarna som bor granne , Alicia fick "mata" med morötter:)
Årets första rose avnjöts i em solen mmmm, :)
Hela påsken har David murat och jobbat på, pillerjobb för en snickare kan man tycka. Sakta men säkert växer det upp en hörna med tegel i vardagsrummet.


Sen jag tog den här bilden så är det nästan klart och det blir så otroligt fint:) Våra blåa väggar ryker nästa helg och det blir vitt, vitt...Kul att förnya lite nu när det blir kamin att njuta av.

Påskbilderna som jag tänkte lägga har jag slarvat bort på något sätt så jag återkommer med dom när jag fått hjälp att hitta dom:) Med två jobbkvällar i ryggen ska jag dimpa ner i min säng bredvid en snarkande Bigge och en man där som inte syns på andra sidan:) Hade en dotter i sängen många år och en Nova i många år, nu Bigge som faktiskt inte stör. Men om David snarkar så får jag utbrott"lustgt så det kan va"


RSS 2.0