Lite återhämtning!

Nedräkningen inför min första semester period har börjat"phu" Kom hem efter en jour i dag och har sen helgen kvar att jobba innan det blir tre veckor ledigt äntligen. Det har tagit på krafterna att köra studentfest och Midsommar  i ett svep samtidigt som det har varit tufft på jobbet. Men det har varit super roligt också med alla vänner och släkt som vi fått träffa.

Midsommar kunde ha bjudit på lite mer sol kanske, men vi har fått in en slags tradition på att det är som i fredags:)  Det var lika trevligt som vanligt att fira med Berg. Det är numera ytterligare en familjemedlem i Bergs Grim som är Jaktlabbe och har energi så man blir helt matt!!!!!
Fick ingen närbild på yrvädret:)
Vi hade lite hund aktivitet på em med uppletande och det var uppskattat av alla hundar. Queenie tyckte nog att det var roligast och pjöjde ut efter tre föremål klockrent. Men mest imponerad blev vi av Loke sist ut, han har ju inget föremålsintresse direkt men han plöjde runt i hela rutan en bra stund och blev så lycklig när han hittade en handske så han gjorde många ärovarv:) Vi promenerade sen på en tom golfbana i sol  innan det grillades och mysdes till in på småtimmarna.
Som jag tidigare skrivit så avslutade vi helgen med besök av hundar och mattar i släkten. Eroz har ju gästbloggat här:) så vi vet alla att han är frisk igen! Phuuu det höll på att sluta illa.

Nu ska jag ta mig till Treningsverket och köra en step innan allsången börjar och sen blir det murder in midsummer i sängen. Då är det sommar!!!!!!  Alltså tv programmet" så ingen tror att det är en lek vi pysslar med i sängen" "garv"


 
Veckans bild David och missQ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0