En liten tripp till Umeå:)

Jag och ungarna drog upp mot Umeå 27.5 tidig morgon>>>>Dop av min systerdotter Ellen stog på schemat:) En ganska bra körning upp, trots hällregn. Körde hela sträckan då sonen sov gott i baksätet efter en festnatt:(
Vi landade hos min bror för lite mingel och umgänge med hemgjord pizza:)


Lilla Rebecka som vi nte träffat tidigare, en liten sötnöt.Sebbe är aldrig rädd för att ta tag i en gura:)

Vi fortsätter mot syrran där jag och Sandra ska bo, Sebbe lämnar vi kvar hos Morbror:)Sandra och Ellen klickade totti:) Vilka underbara tjejjer tillsammans<3Min brors familj och Pappa utanför kyrkan.Ellen får sitt namn:)Nu är det klart!


Moster har kittat ombyte:)

Efter dopet så var vi bjudna på en middag hos Pappa och Anita. Trevligt:)


En avslappnad helg går mot sitt slut. Pappa bjuder oss alla på säfarsgården. En helt underbar middag. Morsdag firas lite hit och dit:)

Nu sover jag en stund och fortsätter med Umep>>>>>

hoppVildas fina Mamma Jana<3 En underbar tik som efter fyra besök blivit min bästa vän. Vi myser och kelar och hon låter mig pyssla med bebbarna:) Tillägger att Roffe är en skön uppfödare:)Foxy Vildas pappa, en Champ med jaktmeriter som glänser:)

Vi bara längtar till 10 Juni när Vilda kommer in i vårat liv......

puss till er alla:)


Livet är inte snällt mot oss ibland.....Våran älskade Loke, våran krigare, glädje och jakthund fick tyvär inte följa med oss längre. Allt med operationerna gick bra, slutkollen var bra och vi var så glada och lyckliga några veckor tillsammans. Tyvär så orsakade förmodligen dom två operationerna något sekundärt som visade sig efter några  veckor med en akut inflamation i buken. Loke fick somna in 26.3 på Strömsholm tillsammans med mig och David och den underbara personalen som grät tillsammans med oss. Loke hade charmat alla berörda med sin underbara karisma. Ville inte berätta om detta innan Sandra kommit hem från sin resa i Asien. Ville att hon skulle få komma hem och kunna få den tröst man kan ge varandra i familjen när en kär del av familjen försvinner.

I söndags hämtade vi Sandra på Arlanda  och många långa dagar, veckor och månader är äntligen slut av oro, längtan och i mitt fall sorg som min längtan vände över i:( Kanske beror på dom senaste nederlagen i flocken.


Nu är hon iaf hemma denna lilla globertrotter och hennes Mammas hjärta är helt och slår i harmoniska slag<3

Det finns mycket som bubblar i mig nu... Våran nya valp Vilda som snart flyttar in, att sandra är hemma, att vara frisk, våren osv.........

Har haft lite mycket bakslag så jag  håller mig på en låg nivå endå!

Vi har haft en fin Påsk i Idre hos svärfar som jag gerr i bilder;)

En fin påsk på svärfars nya gård i Idre:) Kunde skriva mer men jag är ju inte så bloggig längre som ni vet:) Kanske vänder, man vet aldrig:)....

Puss, puss mina fina vänner<3


RSS 2.0