Mälarens is....sol och kallt

smått panik..... Måste packa, Har jobbat till 23.00 dom sista tre kvällarna och haft det ganska körigt. Det ska bli så underbart att åka iväg i kväll till ett varmt paradis:) Min kropp skriker efter vila, värme och massage.....
I går tog vi en promenad på Mälaren och njöt av hundarnas glädje. Har mentalt ställt in mig på att bara tänkaa possitivt när det gäller att lämna hundarn till Berg och Moster Q-ni. Dom kommer få en härlig semester dom också med hundar och personer dom älskar, så är det!!!!!! "phuuu"
Kanske lägger lite bilder och skriver lite dagbok om det funkar från hotellet!

Vid hagen nedanför vårat hus!

BUS!!!!
 


Gissa om han njuter av denna  vinter Loke?


Kallt......

Tyckte det var dax att ta några bilder på mina vackra hundar"love" I går tog vi ett varv på barn byn Skå innan jag tog en kaffe och grattade Nina på hennes födelsedag. Vi fikade och pratade en massa gott kompisprat:) Hon blev glad för halsband och örhängen av SNÖ, köpte likadant till mig själv faktiskt:) Svart till Nina och lila till mig.


Har i dag gjort något så ovanligt som att tänka på mig själv. Avbokade en X-trakväll som jag i ett svagt ögonblick sagt ja till. Kände i går kväll i hela systemet att jag inte orkade en kväll till med jobb, kyla och den närvaro man måste ha på mitt X-tra jobb. Så nu blir det skidor och bara hemma mys, letsdance och lammkotletter. Börjar nog titta på lite sommarkläder också"blink"
I morgon har Carol tjej middag och Annelie ska med:) Ser fram mot det. På söndag blir det trots allt lite jobb med barnen. Sen har jag en känsla av att nästa vecka kommer rusa fram.........

Har aldrig frysit så mycket som under dessa sista veckor Brrrrrr......Värmen kommer bli helt underbar!

Drömmar

Några bilder från Aonang i Krabi dit vi snart beger oss... Det blir en viss temperaturs skillnad från vad man är van vid sedan före jul.
Nu börjar vi förstå att vi snart  åker och att vi ska lämna ungar, hundar, katter och hus...."ångest" NEJ nu får jag skärpa mig....! Alla inblandade kommer inte sakna oss det minsta.
 Mamma mår mycket bättre också, Jag skrev på mitt nya anställnings bevis i dag och alla nära och kära har klarat sig från svininfluensan sååååå vi hoppas att inget tokigt händer typ två dagar innan vi åker som vanligt. Vi har ju viss rutin:)

Så skönt att inte känna några känslor som bubblar och vill ut på bloggen, bara ett inre lugn och en massa kärlek till nära och kära:)
LUGNET EFTER STORMEN!

Vi har blivit med kanot "kanon"I lördags när jag kom hem så stod det en kanot i vardagsrummet:) Efter att killarna sålde sina dyk prylar i höstas så tyckte David att vi skulle ha en Ally.
Denna kanot kan man bära med sig i en säck och bygga ihop på plats, det går hur bra som helst att få med sig hundarna:) Efter att vi lånade grannarnas kanot i sommras så känns det superkul med en egen. Det blir nog en sväng till Norge i sommar med härliga kanot färder:)
Helgen har varit fylld med jobb, men även långa promenader och god mat och mys en stund efter jobbet. Börjar med att sluta 23.00 nu den 25.1, då blir det lite värre med att hinna ha lite kväll efter jobbet. Känns sådar men % går ju upp en del också.
Nu ska hundarna få sin sväng nr två i dag innan  jag  åker till Mamma. Nu går det undan mot Thailand..... Känna overkligt att man snart ska få VÄRME:)


älskar dig

Tänk att man oroar sig sig så för sina barn ibland! När dom mår bra så mår man själv bra. Älskar dig Sebbe<3


Dyslexsi

Borde nog dyslexsi testa mig, 48 år gammal som man är:) När jag någon gång läser mina kråkfötter så tror man att man varit med i stjärnorna på slottet:) Vi är nog lika förvirrade dom och jag:)

Sen jag kom hem i kväll har jag bokat taxfree  för utresa... läst en hel bunt med rese berättelser från ao,nang och är förmodlingen på väg:)

kan tänkas bli en runda i skidspåret i morgon:)

Bigge är som vanligt huvudperson!I fredags var vi bjudna till Berg i Bålsta. Loke ska få bo hos sin favoritfamilj när vi åker till Thailand, såååå skönt är det:)
Vi hade en toppen kväll med sprakande brasa, god mat och trevligt umgänge. Det gick bra med deras Grim som nu är 10 månader, fullt ös medvettslös hela kvällen var det men Loke och Bigge har änglars tålamod med den lilla galningen:)
Temperaturen gick ner till 20 minus på natten så vi stannade kvar i varma sängar.  På morgonen efter frukost och promenad så packade vi ihop och skulle just åka. Våran sakletare som ville ut på tomten och kolla lite innan hemfärd lyckas då hitta ett skinknät som suttit runt Bergs julskinka uppe i träd med en bit svål som var menat till fåglarna. Vi hann precis se hur nätet slinker ner i magen på våran oturs "fågel" ........ "Phu" inte nu igen tänker man:( Ringde Västerort som rekomenderade att vi skulle komma och kräka honom som det så fint heter! Två timmar senare så var Bigge kräkt och plånboken 2.500 kronor tunnare!
Jag som beställde ett lugn 2010. Vårann älskade Bigge har trots att vi vakar över honom som en ettåring dygnet runt en förmåga att ställa till det för sig. Han är som våran lilla sladdis som man vakar som en hök över:) sover mellan oss på egen kudde på nätterna. Han kanske är som ett överbeskyddat barn som inte får bli vuxen"garv" Kanske dax att klippa navelsträngen nu när han snart är tre. Han kanske då lär sig att ta egna mogna beslut, vad tror ni??

I går blev det 10 timmar med goa vilda tjejjer på X-tra jobbet:) Har sedan nyår haft en inflamation i rygg och nacke efter att ha halkat i våran backe och landat på min sköra sida såklart:( Har nu börjat mmed en kur Diklfenak då värken har varit olidlig dom sista dagarna. Hade inte kroppsligt hämtat mig efter slagsmålet jag deltog i mellan mina  fyrbenta så fallet i backen blev en liten bonus. Hoppas nu att det hjälper med lite antiinfamatoriskt.
Nu ska vi ut i det underbara vädret och gå ner mot isen för första gången i år!


Mysdag på Lidingö

Dessa två godingar ska kampera ihop när David och jag snart beger oss till Thailand! Alla som känner  mig det minsta vet att jag har svårt för att lämna mina nära kära:( Separationsångesten brukar komma typ dagen innan jag ska resa, oftast reser jag med Sandra eller att hundarna är med Davit typ"svårt nog"
Men Bigge ska vara med sin moster, och Loke med familjen Berg<3 Vad kan vara bättre???

I går åkte Bigge och jag ut till Lidingö och hälsade på Quienie och Madelene. Mycket trevligt "trots att smöret i kladdkakan glömdes bort" :)

En massa bus och en lång promenad runt i spår där Lidinöloppet går:) Länge sen dom sågs så det var bara JIPPIIII"love"Mys i soffan!Kan inte jag få ditt gamla märgben? "suddigt"

Sticker in en sommar bild på Moster!"vacker"

Mmmm.. Kladdkaka smet!

Min bläckfisk:)

Min plastmatte<3  Här kommer jag trivas! Det är det som känns så bra att Bigge gillar Madelene så mycket, och att hon och jag har lika svåra separations ångest problem när vi lämnar våra hundar!
Ja, ja älta...Längtar tills vi åker, tills jag får massage varje dag på min trasiga kropp, tills jag får känna sand mellan tårna, tills vi får känna havet, solen och avkopplingen från allt vardagligt:)


 

 


Vilken vinter:)

Jag är glad att vi inte åkte till Thailand över jul och nyår, då hade vi missat den här underbara vintern. Vi promenerar och åker skidor för fullt, hundarna njuter i fulla drag:)

I kvälll firar David och jag 21 år sedan vi träffades<3 David med blåbärssoppa och köttbullemacka och jag med bulle och cola på Preem i Ängby. Vi är trötta på Party och Chamagne för tillfället och spar firandet till nästa helg. En promenad blev det med hundarna på två timmar innan jobbet i alla fall:)


Två lediga dagar väntar:)


Party, Party

Kvällen före nyår hade vi en liten träff med gamla vänner från Tyresö. Sari och jag träffades utanför min gamla port vid Mariatorget, kändes nostalhiskt att titta in där och jag tyckte det såg så litet ut. Det är nog jag som blivit större förmodligen:) Efter en liten Kina middag träffade vi dom andra tappra som vågade sig ut kvällen före nyårsafton.några suddiga bilderpå Sari, Karin, Peter och Gittan

Många glada skratt och minnen präglade denna kväll! på Rival, Mariatorget!


Nyårsafton hos Helene och Lasse!

Suddiga bilder igen:(Så här dåliga bilder brukar det inte bli med min mobil i vanliga fall. Sandra har lagt beslag på kameran under sitt lov så vi får hålla till godo med att få några suddiga B bilder!

Vi hade en helt otroligt roligt på nyår i alla fall. Tack Helene och Lasse för ytterligare en härlig nyårsfest!

Nu är det dags att åka och jobba så det blir inte så mycket text i dag

GOD FORTSÄTTNING TILL ALLA GLADA:) OCH KÄRA<3

 


RSS 2.0