Adventsmys

Skön dag med lång hundpromenad,  pynt och lite god mat med inriktning på julen:) Nu ska jag krypa ner i sängen med en ny bok och en fladdermus på kudden bredvid<3
Kul vecka väntar, julbord på sjöpaviljongen med jobbet på onsdag och kryssning med goa tjej kompisar på fredag. Träning blir det också efter över två veckors hosta:(


Kalas

Tåtrkalas när Queenie fyller sju år! Nova är med oss i tanken också. Här vankas det tårta med köttfärs. morot och leverpastej!!! Loke och Carre var också med dock ej på bild!

Madeleine och jag passar på att önska Abba kullen GRATTIS på sju års dagen!


Mus i mitt husHjälp!!!!Vi har fått in en Fladdermus i vårat hus!!!

En Vecka med Virus

 Vi hostar i kör här hemma Sandra och jag, skillnaden är  att hon hostat typ två veckor längre en mig och det lutar åt farbror Doktorn. Man blir så påverkad av att det är sjukt i familjen oavsett om det är vi eller djuren som drabbas, hoppas att det går åt rätt håll kommande veckan.
På Torsdag ska ju lilla Mamma lägga sig på operationsbordet för tredje gången sedan i Juli, som en liten bonus! Hämtar Carre på Tisdag och ska ha honom tills Mamma blir så pass att han kan komma hem. Tre hundar igen "hej och hå.... Just de Loke har inte riktigt hittat ett hem när vi åker till Thailand! Om någon känner sig sugen på en kelig nallebjörn i två veckor från 31 Januari så blir vi såååå glada:)


David är ute och spårar i dag med Jörgen och deras Jaktlabbe Grim. Bigge var på gränsen till odräglig dom sista dagarna här, krage och begränsningar i rörlighet har gjort honom  till ett monster:) Han har pysslat med en massa otyg på slutet nu. Men i dag ska han grillas i ett blod spår som legat 24 timmar, han är het som en ugn så det blir spännande att höra hur det gått.
Själv häller jag i mig litervis med grönt te, kanjang och laddar för en jobb kväll.


Sebbe var i väg och tatuerade in sin ank i Tosdags. Nu är cirkeln sluten, alla i familjen är märkta av varsin ank:)

Sandra och Sebbe har valt samma ställe att sätta sina. Dacid har sin på underarmen.

Kan någon gissa vem mr. linsslus i bakrunden är??
Själv har jag min ank här,

Varje hjärta symboliserar en av oss i familjen och symbolen i sig symboliserar kärleken mellan oss "love" Anken är ett livstecken och står för en massa bra saker tex evigt liv och kärlek. Känns häftigt att vi gjort detta! Lägger en bild på Davids fina Viking också.


Den är så häftig tycker jag, kan aldrig få nog av att titta på honom "fniss"
Sebastian hade sagt till David i går "Pappa du är precis som Ernst" Du bakar, städar, lagar mat och bygger osv...
Detta fick mig att inse att jag nått precis dit jag jobbat åt"garv" Ernst är ju inte så tokig eller???
Hur som helst så har jag en helt otrolig Viking i mitt liv:)

Nog om det. Tog några fina bilder på mina killar i veckan!

Sedan i går utan sko!!!!!!!!! Härligt!

Ingen fågel är plockad utan lös päls bort dragen. Konstigt att en Jämthund tappar päls till vintern, måste vara klimatet!

Nej nu måste jag göra lite nytta innan jag åker till jobbet, så "Ernst" inte behöver göra allt när jag sitter och bloggar:) Avslutar med en bild av Nova igen som på Tisdag skulle blivit 7 år Jag tänker på dig varje dag det vet du mitt hjärta!

Även en ung Bigge i bakrunden, snart hans tur att bli filad. Svårt att hålla tårarna borta när jag tittar på Nova på denna bild. Men det är skönt att gråta en stund ibland......


:( :)

Trött, förkyld, höstruggig......Man måste få vara en sur gubbe ibland. Bara man kan vända det efter ett litet tag:)Till en glad gubbe. Bigges sår läker ....Lokes mage blir bättre, jag  trivs på nya jobbet, Mamma får en ny operation nästa vecka, jag åker på kryssning med Carol 4.12...osv


En ny bild på Nova inför Abba 1 födelsedagen. kan inte nog hedra denna prinsessa, så stark så vacker. Så mycket glädje och kärlek!


Ny fas......:)

Har fått skäll av en trogen läsare av min blogg:) Det tycker jag är roligt. Att lägga så mycket tid och energi på en dagbok och sedan få veta att någon tycker att det är givande att läsa värmer. Lovar att komma tillbaka till min vanliga nivå av skrivande, kanske även bättre, då en sten lättat från mitt hjärta nu när Brunna är ett minne blott¥

Frilansar nu på två privata företag, har ett vikariat som undersköterska och sen är det jobbet med barn som pedagogiisk ass som vanligt, härligt..... att våga!..

Vardagen är tuff just nu, Loke sjuk i natt:( Kom hem sent i går efter en trevlig kväll med Anna-lena på Bambo"som vanligt när hon har sina chefs möten i stockholm. Faktum är att min mage var sådär efter buffen när jag kom hem. Lokes var tyvär sämre:( ett antal gall spyor lades under natten i sovrummet och jag och Davit delade broderligt på att torka!!!! Helt slut när klockan ringde halv sju. hann knappt till jobbet innan David ringde och sa att Loke varken åt, drack eller sket:( Ja vad gör man??? Albano sa ja, då la David in nästa växel och löste krisen med extra promenad osv. Nu är läget under kontroll, vätske ersättning, ris, och någon dyr soppa som återställer tarmfloran...... Han ligger och myser med mig i soffan nu och verkar ok:)

Biggees sår "jo tack det är kvar" dock något bättre, men det går åt rätt håll:)
I kväll har Bigge och Tintin legat i mitt knä under Idol"love" Helt otroligt att Bigge tillåter en Norskskogkatt promenera över sin kropp hur som helst och till och med vill mysa  med henne, inte ömsesidigt dock:)
Bigge är nog den mest underbara hund man kan tänka sig. snart tre år och en så trygg och go kille.

Allt annat runt i kring med mammas kommande operation osv löper på, hon har sin lilla Carre hemma nu ett tag och det funkar bra. Sebbe och jag var hos henne i veckan och hade en bra dag:)

Sebbe jobbar nu föresten med David som lärling, super roligt att det fungerar att han kan göra det:)  Även Sandra har fått jobb igen med  pojken hon jobbade med i sommras, varannan helg. Viktigt att dom kommer igång med jobb då dom är vuxna nu "faktiskt" Sebbe söker snart  universitet och vad Sandra gör sen när det sista året är slut det visar sig......

Ska bara se vem som åker ut ur idol, sen blir det sängen, helt slut efter natten som var:( Har ett tolv timmars i morgon med livliga barn:)

Det bästa just nu är moroten i att ha Thailand att se fam mot, känns overkligt att vi ska åka!Abba 1 går mot sin sju års dag, jag kommer lägga bilder på min Nova när jag skriver ett tag framöver. Nova ska alltid leva kvar som det vackraste jag haft i mitt liv så njut av denna första bild av henne"love"

Novembergrått

I dag har varit den gråaste tristasre dagen hitils i höst:( Tur att jag bokade Thailand i går, det blir lite lättare att ta dessa dagar nu. Har varit ledig i dag och bara haft en mysdag. Bigge har inget imot att ha en dag i sängen, bara han har ett stort ben att smaska på och att han får ligga nära:)
Tyvär så läker hans sår dåligt i denna blöta"skit" Ska köpa Aloeveragel och sätta på till natten tror jag.
La över ett par bilder från när vi var på Ilpalino och firade Sebbe, dom kommer här.

En något sliten kille kom till restaurangen direkt från rn kryssning.


Två nu tjugo åriga kompisar, dom var två när dom lärde känna varandra Sebastian & Sebastian


Inte sista besöket på dette ställe, mycket god mat från Italien, ägaren är från Toscana:)


Äntligen" Thailand:)

I dag vart det Vive med Jessica och Vincent, Vincent skötte sig exemplariskt bland dom små:) Vi svettades på ganska bra och fick lite motion på kuppen.

Vi tog en lunch sen och Jessica suportra mig i att boka Thailand:) Det är så skönt att ha något att se fram mot i detta mörker....:)

 


snyggbigge:)Min vackra kille"love" Kunde inte låta bli att knäppa en bild på Big när han står och väntar på att husse ska komma ut från garaget.

Vi har haft en fantastisk helg♥ Firat Sebbe och bara haft mys..........Ny fas i arbetslivet"fantastiskt skönt" Det finns ett ordspråk som jag tror på väldigt mycket!
Man ska aldrig trampa i gammal skit" Det misstaget gjorde jag 1 December när jag klev tillbaka på Brunna efter att tagit tjänstledigt och börjat på ett nytt arbete. Kände efter ett tag att det bara var en gammal falsk trygghet jag velat tillbaka till, men då var det försent att göra något åt saken, nu har jag trampat klart i skiten"ler snett" Har lärt mig en hel del och har framtiden som ett oskrivet blad, det kan bara bli bättre:)
Har två roliga jobb att pendla mellan nu ett tag........

                                                   

 


RSS 2.0