smyger mig in.....

började skriva men tappade känslan tyvär, kommer tillbaka snart


Alla hjärtan<3

Tack Marie för ditt inlägg!!!! Alla som läser mina kråkfötter år efter år men inte hittat kommentar knappen??? Kul att få lite feedback!!!!! Nå ja, det finns säkert något bekräftelsesökande som gör att jag fortfarande skriver några rader här då och då:)I kväll har dessa två underbara varelser ätit vildsvin med oss, försökte tänka Toscana" det gick ganska bra, vi åt en del vildsvin i Toscana när vi var där och det måste tillagas med en viss känsla.
'
Nu ska jag bara flippa och berätta att min livsglädje kommit tillbaka efter all skit som varit:) Säger som kungen, Nu vänder vi blad:) Vet knappt var jag ska lägga min energi som sprudlar..... Men en del skidåkning har det blivit i helgen iaf.
Mer possitiv info är att Loke läker bra, han börjar bli mer en den hund han var innan, tycker Bigge iaf som inte fattar ett dugg av att  det är ok att mysa tillsammans utan morr...

Vill skicka ett <3 till min älskade dotter som är på väg till kambodja just nu:) Tänker inte ens hamna i oro nästet, ni klarar er fint<3

Vårkänslor:)


Big Fyra år i dag<3

Min älskade luns fyller fyra år idag:) Denna underbara hund som vi älskar över allt annat<3 Har gjort allt för att din dag ska bli så fin som du gillar,  tror att du är nöjd nu snusande vid mina fötter i soffan"snarkande"
Loke snusar i soffan bredvid, även han vid gott mod och pigg:)Vi tog en favorit promenad ner till Hammargården idag"mys"  Lite längre promenad en vad Lokes oprationer tillåtit. I dag tog vi stygnen iaf och nu så är det bara att vara som vanligt igen.


Loke är klar

Det har varit värt varenda jobbig sekund att  kunna få ta dessa bilder på Loke idag. Det som vi trodde var allt från mag, prostata osv besvär, men som visade sig vara ett jätte bråck är nu opererat två gånger och har inte varit komplikationdfritt. Det visade sig att på Torsdags morgonen när  den planerade operationen skulle börja så blev det akut, urinblåsan hade lagt sig bak i bråcket:( Vilken tur att vi bråkat oss till denna tidigare op tid:) Vet inte om vi orkat ett bakslag till om vi fått väntat till den 17.2 varken psykiskt eller ekonomiskt!

Nu är det stabilt här för tillfället och det njuter vi av:)

Sandra är på sin drömresa nu sedan två veckor. Dom håller sig i Thailand sedan två veckor och blir kvar två till innan dom drar vidare mot nya  mål som jag måste läsa mig till i resplanen innan jag vågar skriva om det:) Tufft att ha sin dotter på andra sidan jorgklotet men det är hennes och Fias dröm som går i uppfyllelse nu.


Två nervösa blekfisar lämnade jag av för två veckor sedan på Arlanda. Nu är dom tuffa Globertrotters:)
Se skillnaden<3 "tänk när man var 19 och livet lekte" Tur att man får det genom barnen en gång till.

En fin dag idag med sol och en timme på altanen i solen"första i år":):)

mys i sol:)


Mor och dotter<3

Min egen status är att nu på Fredag tränar jag Spinning för första gången på tre månader, eller just spinning har jag inte kört på år, men det är en bra skonsam start:) Jobbar sedan två veckor igen och det känns bra. Har inte fått svar på vad som fanns i tumören som satt i sköldkörteln, får ta det som ett gott tecken att jag inte hört något. Trots allt sa Kirurgen att han skulle ringa mig och meddela om jag efter provtagning behöver Levaxin, lite konstigt att jag inte hört något faktiskt. Får ringa själv om jag inte hör något denna vecka.

Länge sedan jag bloggade och det måste finnas energi för att orka och känna gnista för bloggandet. Den kommer långsammt tillbaka till mig nu:)

Vill tacka några vänner för eran hjälp i våra jobbiga stunder, behöver inte nämna några namn, ni vet vilka ni är och jag älskar er!!!!!!!


RSS 2.0