PilgrimskapelletDet finns inga ord brukar man säga!! Här finns det alldeles för mycket ord som man inte vet vart man vill skicka, det finns ju ingen adress!? Ingenstans att skicka allt man ville säga och som vart ogjort!!
Så känner nog vi alla som inte riktigt förstod att det kunde gå illa och fort.

Dagen som gått kommer för alltid finnas i mitt hjärta och i mitt minne som en av dom finaste dagar i mitt liv<3 Det var inte så många som var med på den lilla borgliga sermonin i pilgrimskapellet vid görveln, men dom som kom kände nog att det var en fin och stämmningsfull dag.

Utan min familj och mina vänner skulle det kännas oerhört svårt just nu, men med all kärlek och allt stöd så går det vidare.. Livet går ju vidare.

Här brinner det ett ljus varje kväll vid mammas foto, hon kommer finnas med oss i tanke och i allt hon lärt oss och gjort för oss varje dag tills vi kanske ses igen i den bättre värld hon kanske är i.


Unnar mig att sitta och lägga in ett xtra vedträ i bysken i kväll med ett glas ripasso och låta tankarna flyta ut och vandra iväg med mig. I morgon är det vardag igen och jag rullar vidare.............Tankar!

En stund i lugn och ro.....Det är mycket nu och svårt att hålla sig i balans. På jobbet går det bra, där är man i en roll, man har rutiner och det rullar på. I dag träfffade jag Björn, Björn som ska hålla i den borgliga begravningen. En konstig känsla att sitta här i köket och berätta för någon man aldrig träffat om mammas liv!!! Återge hennes liv på en kort stund för att en person ska kunna stå inför oss som vissa av oss kännt henne ett helt liv och berätta om hennes liv. Mycket konstig känsla faktiskt. När han gått kom jag på en massa saker som jag glömt att säga, såklart. Glad att jag bad honom att ringa Kickan, mammas systerdotter som varit som en syster för mamma hela livet och som säkert kan fylla i en del saker som jag missat. Synd att man inte har ork och kraft att själv hålla i detta ,et hade ju kanske gett mamma en mer rättvis bild, eller inte!!! Phu...

 Glada nyheter i dag.. Sebbe har fått en andrahands lägenhet i Spånga. Flyttar 1 februari. Det kommer bli ett lyft för min pojk<3 Dax för återhämtning mellan lakanen!! Godnatt!!

Mamma<3

Den 25.1 begraver vi mamma i Pilgrimskapellet vid Görveln i Järfälla. Ett fint ställe nere vid Mälarens kant, detta blev ett allternativ till kyrkan i Bro. Mamma gick ur Svenska kyrkan för 10 år sedan. Som så många andra val hon gjort så har jag bara att finna mig i dom:) Envis kvinna!

Hennes aska kommer spridas i minneslunden vid Skå kyrka, där barnen gått i skolan vägg i vägg. Mamma har varit med vid barnens avslutningar här ute, det känns som ett bra beslut då det inte finns någon mer given plats att välja.

Ett bra möte i går med begravningsbyrån ledde oss till en hel del bra beslut, är så glad att min älskade dotter följde med och var med i val och beslut.
Hoppas att det ska kunna bli en fin och minnesvärd stund för att hedra min lilla mamma<3<3

Tycker att den här bilden är så fin, mamma är typ 28 år och nog i sin snyggaste fas i livet. Hårfärgen är underbar!


Lite tidigare i livet, är nog 10 månader typ och ute i skärgården!


lite senare, närmare bestämt 18 år senare står vi här i Florida, Mamma hälsade på när jag bodde där ett år 79, tror att vi är i Orlando.


Till sist mina fina föräldrar 1961 då dom gifte sig<3

Känslorna snurrar runt i skallen, som vanligt blir det bloggen som stöttar, härlig terapi!!!!!

Det går.....

Är nog i en fas av att bara köra på. Mina känslor ligger en bit utanför mig själv på något konstigt sätt. Man fixar  allt som måste göras Banken, lägenhet som ska tömmas, städas, myndigheter som ska kontaktas, bostadadsrättsföreningar, garage, bilförsäljning, sortera,sortera och .....

Tack min fina underbara man, vad gjorde jag utan dig??? Du är en underbar livskamrat och vän<3<3 Familjen över huvudtaget är min överlevnad, så är det, och mina goda vanor med träning osv....

I morse gick jag upp tidigt och åkte iväg och yogade:):) Bättre start på dagen kan man nog inte få. Vi åkte sen ut till Bro och fixade det sista inför att städfirman ska gå in i mammas lägenhet på måndag och göra en stor städning. Två härliga soliga promenader med hundarna fick vi in i dagens utflykt och en fika på gateau på hemvägen:)

Lustigt att det är lätt att ta till bloggen när det känns jobbigt i livet, borde vara tvärtom. Olika äro vi.

RSS 2.0