Lite Charma bilder!

14 veckor nu på lördag:) Denna lilla underbara hund, så full av energi så ovetande om all energi hon tar från oss:)Senast tagna bilden på Charmageddan<3 Hennes teckning är lite rolig, ser ut som hon har en tröja på sig:)Innan öronen rest sig!Finaste undrbaraste Bigge, en av sommarens varmaste dagar. Platsen vi är på är en av dom smultronställen som jag hittat här ute på öarna, denna på ekerö

Här är Armabiggon i hög person, eller Fladderbigge:)Bus mest hela dagarna:) Bigge har en ängels tålamod. Ibland går det så hett till så man blir lite rädd av den höga ljudnivån:)

Favoritsysselsättningen, jaga Skrållan.......

Annars så fortsätter semestern med mycket valp, valp och valp men även en del utflykter och mys. I går en middag med Ami som är på visit i Stockholm. Trevllig kväll:)

Semester<3

En härlig semester att se fram mot:) Startar med en tripp till en av mina bästa och äldsta vänner Annelie som bor ute på Värmdö. Bigge och jag ser fram mot ett dygn utan Charmageddan, sovmorgon och trevligt umgänge:) I morgon kommer släkten med Susanna i spetsen"svägerskan" Vi ska nog grilla om vädret tillåter och ett kvällsdopp kan nog bli aktuellt:)  Mitt focus denna semester kommer ligga på träning feelgood och en massa mys, läsning och umgänge med mina fina:)

Charma när hon fortfarande bodde i hundgård på ventholmen.Charmageddan, släkt till Armageddon:)

RSS 2.0