HA EN HÄRLIG PÅSK

Fick en underbar tulpan knippe av Madelein i dag:) Så underbart vacker! Vi har haft en skön och mysig dag tillsammans med sol, promenad och prat om livets mysterier! Bigge blev tokglad när favorit Moster dök upp, det höll i sig hela dagen kan man säga:)

Lite tråkigt att man inte kan busa helt gränslöst tycker Bigge, men han förstår ju tyvär inte att han kan liknas med en gammal stenmangel:)


Här vaktar vi!

Skönt i solen!
Efter en hel dag ute så känner jag mig lite ruggig, ska tända lite ljus och krypa ner i soffan med en varm filt:)

Glad påsk alla vänner!Bigge på kalas

I går va det kalas för Bigges halvsyskon från ABBA tre. Vi åkte och var med en stund, skulle tyvär jobba så vi missade en hel del trevliga aktiviteter kan jag tro. Bigge fick i alla fall leka en stund med sina halv och hel syskon:) Vi fikade också och fick träffa Boss och Håkan som är Pappa och Farfar till Abba tre, mycket fina killar måste jag säga. Heders gästen måste man ju säga var Mormor Anja, man kan aldrig nog säga hur underbar denna hund är snart 15 år med en livsglädje som är helt enorm:)
Ingela och Tony gjorde två fina tårtor som Bigge fick en bit av innan vi åkte "mums"

Bigge är med och ser till att dom sköter sig i köket!!!

Ställ ner den då........Här har vi halvbror Dexter med lillmatte!Håkans matte håller undan sin kamera för tokarna Bigge och Zyrran:) Mormor Anja vill också ha godis:)

Kul att Bigge och Dexter funkade, inte självklart att Rottishanar accepterar att umgås:)


Helgen annars går i arbetets tecken, ganska trist vädet är det, David jobbar ihärdigt i vardagsrummet med att bryta väggen i en hörna där det ska muras upp tegelstenar och sättas in en Byskekamin:) Mysigt ska det bli att äntligen få in lite eld i huset, det har vi saknat denna varga vinter. Nu är det snart påsk och det ska bli kul att träffa lite goa vänner och vara lite ledig. Jobbar bara två kvällar nästa vecka"YES"...........

<3från en av veckans fina dagars promend. Kan inte låta bli att ta upp mobilen och ta en bild av mitt hjärta när han står så fint, här ser han några hundar som springer löst en bit bort, men står endå still:)

Det har varit upp  och ner väder några dagar nu och man vet varken ut eller in, men gjorde ett påskris  en dag när vårkänslan föll på:)

Har en må bra klump i magen i kväll efter att jag David och Sandra varit på besök hos mamma, vi åt en god Lammgryta och hade en mysig kväll tillsammans:)

Dags att sova lite!!!!


Vräker ner:(

Usch och fy för vädret i dag. Hundarna har dragit runt sin matte på golfbanan. Utan hund skulle man inte ens tänka tanken på att gå ut. I går såg det lite annorlunda ut, då låg jag i solstolen och njöt innan jag styrde mot X-tra jobbet där jag spenderade en del av lördagen med goa tjejjer:) Godis och körslaget, ganska trevligt sätt att tjäna pengar måste man säga!

Väl hemma så hade vi lite mys jag och min kära man, lite ost och fikonmarmelad med ett jätte gott rött vin:) I dag ska jag bara vara med de mina och gå på en stepp release och släppa loss.

Fredagens förätt var värd att dokumentera på bild. Bresola med parmesan:) Båda mina barn åt för en gångs skull hemma och det blev heta diskutioner kan jag lova, det behövs ibland.....
I det stora hela är det en riktigt bra helg!


Vårtecken


Min älskade katt Simson trivs som bäst när våren nalkas:) Han har varit kung på Ekeby sedan 96 när vi köpte tomten och började bygga. Han tar det numera lite lugnare, som tur är då det finns betydligt yngre hanar i byn som säkert vill ha makten:) Men det finns inte mycket som Simson fruktar, senast i morse kelade han så fint med Loke"mys"Tills Pang... en snyting rätt på nosen! Loke undrade nog hur han kunde gå  på det där igen:)
På fredag grillar vi nog:)

Fina blommor:)


Dessa fina tulpaner kom i går med bud från min Pappa<3
Blev så glad i hjärtat!

dålig bloggare!

Tror att jag passerat blogg åldern:) Ojjj vad min blogg betytt mycket för mig..... Ingen kan förstå hur mycket känslor, ångest, glädje, frustration och kanske bekräftelse behov som sprudlat här genom åren:) :( På gott och ont. Har dock aldrig ångrat ett ord jag knystat här. Utan min blogg vet jag inte hur jag tagit mig genom Novas sjukdom och död, eller tuff tid på en sjuk arbetsplats, eller osv........ MEN känner att jag inte alls har energin att lägga hela mitt livs känslor här länge på samma sätt. I dag är facebook ett forum där man umgås, pratar och har en dialog som på ett sätt tar bort ett bloggbehov.

Kommer inte lägga ner bloggen på något sätt utan ser den som vanligt som min dagbok och terapi i livet, har förvaltat dom sista åren här som en biografi av Susannes liv på gott&ont. Har en underbar nivå av läsare trots allt på några få personer som gillar att följa mig med familj och hundar på en resa genom vårat liv:)
Får se hur det yttrar sig med förändring av mitt bloggande!


I dag har jag haft besök av Bigges älskade moster Q-ni med matte:) SOL och en mysig dag! Kvällen blev go med stark soppa och son& man vid bordet:) Två långa samtal i luren med goa vänner  tog nästan hela kvällen i anspråk men det måste funka med vanlig telefoni också:)

Ska se om jag hittar en fin bild på min älskade Nova att lägga nu när hon varit borta ett år från oss.Denna bild är tuff att lägga!!!! Men sista tiden var sju helvetes tuff!
Jag saknar denna underbara hund varje  dag hela tiden, Livet är som det är, man vet  aldrig vad som väntar bakom hörnet!!


Lite sjuk:(

Efter ett trevligt restaurang besök på Salathai där vi träffade Davids bror som fyllde år så kände jag mig jätte konstig. Det blev sängen direkt vid åtta för att orka upp på X-tra jobbet. Icke sa Nicke vaknade med halsen svullen och influensa känsla  i kroppen Söndag morgon. I natt har jag feber yrat så David fick väcka mig och undrade vad jag höll på med. Har tagit det väldigt lugn med små sovstunder varvat med kort hundpromenad"kan ej uteslutas"  Läst en del också. Hoppas på snabb bättring.


Vi hade även lite trevligt innan jag kroknade, i lördags var vi nere på Säby och gick på isen. Vårat mysiga favorit ställeMums blodapelsin:) Bigge tvingade i sig en klyfta, men Loke tyckte det var konstig picnick:) Dax att lägga ner kroppen en stund igen, phu vad det tar med feber på kroppen, länge sedan jag var sjuk såhär.


Väntar vår

En transportsträcka är va det är nu, man kör på och väntar på dom sköna dagarna mot husväggen.
Ser fram mot att umgås med min dotter i morgon, hon har sportlov och vi ska åka ut till mormor och hälsa på. Passar på att ta Ikea och outletten Barkaby på vägen:) Alltid uppigande med lite konsumtion:)
Stora flingor seglar ner utanför, ska ge mig ut med hundarna. Hör att isläget gör att Findlandsbåtarna står stilla då dom fastnar på sin väg "phu" Istid?????

RSS 2.0