fina vinter bilder
Dessa bilder betyder mycket för mig då dom är tagna under dom veckor Nova var sjuk. Det är från Bigges två årsdag, från när Peg hälsade på och från underbara promenader. Passar på att tacka för allas stöd igen. Nu ser jag framåt mot våren ljuset glädjen och hoppas att det kommande året har mer possitiva överaskningar att komma med en vad det förra haft:)


Man har inget val!

Många tycker att vi som bloggar lämnar ut oss offentligt och att vi har ett bekräftelse behov!? Så kanske det kan vara för vissa, eller också kan det vara en slags terapi och ett sätt att knyta ihop säcken när man snurrar på i våran stressiga tillvaro. För mig är det det ett andrum att sitta och skriva en stund om vardag och hundar osv. I denna sorg jag har nu efter Nova har jag ingen energi att prata med någon alls för tillfället, eller snarare ork. det är svårt att beskriva hur det känns, men amputation kan beskriva det jag känner, låter säkert ur konstigt och drastiskt.
Så är det i alla fall. Nova har utan att jag förstått det blivit en del av mig, något man tar för givet och tror bara ska finnas där varje dag hela tiden........
Så.. då är det ett bra tillfälle att här kunna tacka er som stöttat oss genom denna för djävliga  händelse. Vi har inte haft något val, vi har bara kunnat göra det bästa av det hemska som drabbat oss, åka med på tåget och gjort det bästa vi kunnat. Det har hjälpt så otroligt mycket att ha ett stöd från er som tyckt om Nova och förhoppningsvis oss också:)

När jag i Tisdags gick ut och gick av mig lite ångest så hände något som berörde mig mycket, jag grät och viskade att jag ville att Nova skulle ge mig ett tecken! När jag tittade upp på himlen så såg jag ett tydligt hjärta bland molnen, tydligare en vad jag sett att moln kan göra tidigare. Hur som helst så tror jag att det var en signal till mig att våran kärlek alltid kommer leva kvar. Gud så sorgligt!!!! Men så här är det, och det hjälper att skriva ur sig lite känslor,

I går åkte jag och tog en promenad med Ingela, Visca och Anja (Novas syster och mamma) På Ekerö där Visca fått sin årliga spruta. Slutar med att lägga några bilder på gänget på isen:) Kram till alla vänner och nära kära, hjärtat är lättare nu när jag fått skriva lite!!!!!!Nu är Nova i en bättre värld

Det är tungt att skriva dessa rader. Men vi tycker att ni som stöttat oss denna tid när Nova varit sjuk ska få veta att hon fick somna i dag på morgonen. Det var ett gemensamt beslut med personalen vi tog. Vi har tyckt att Nova visat oss dom sista dagarna att hon inte riktigt orkat på samma sätt. Senast i helgen var vi ute på isen och gick långt, Nova var glad och det kändes fint. I går var hon med miig hos frissan och låg på Carols soffa i salongen. Men vi kände att hon skulle få somna in med flaggan i topp!!
Tack Nova för sex underbara år tillsammans  Vi älskar dig så otroligt mycket, jag hoppas att Casper möter dig och att ni springer över grröna ängar!  Tack alla kära vänner som stöttar oss!

Den här fina himlen vill jag tro att Nova är i nu!

Alla hjärtans dag:)Stor Bamsekram till alla vänner och till min älsksde familj ! I dag när jag kommer hem från jobbet ska jag krama lite extra på mina nära och kära!

Trevlig helg!

Ta dt lugnt i dag när det är fredag den 13:) Har en härlig jobb helg framför mig med 35 timmars arbetstid, inga sysselsättnings problem i alla fall.
Ska inte klaga, har haft det skönt i veckan med många promenader och fin tid med Nova.
Det är viktigt för mig att ha många stunder tillsammans med henne, hon är den som ger mig styrka på något konstigt sätt, en energi som inte något annat ger mig nu. Låter nog flummigt men så är det!Här spanas det på fyra rådjur som skuttade förbi oss i går nere på barnbyn. Det blev dock ingen jakt, men mycke ryck i kroppen!

Bigge tillbaka på bygget:)Slut på ledighet och födelsedagsfirande, nu är husse hemma och plikten kallar:)
Vi hade en underbar dag i går tycker jag. Solen strålade hela dagen och vi spenderade en stor del av dagen på Skå barnby vid vattnet och i skogen.
Vi åkte sen till Spanfod och köpte en massa gott och självklart en fin present till Bigge "nallebjörn" som han hela kvällen sen bar runt på. Husse kom hem vid nio och då var lyckan nådd.
Har en massa fina bilder i kameran som kommer när någon teknisk typ i familjen har tid att hjälpa till:( Händer inte så ofta!

Dessa bilder tog jag med mobilen som jag faktiskt kan sköta enda in på bloggen. Bigge  fick fri lek med tennisboll i går till hans stora lycka och Nova påminner om en groda på denna bild"söt"

Grattis Bigge!

I dag fyller en av mina stora kärlekar år"LOVE" Bigge blir två år i dag.
Du är solskenet, lyckan och våran glädjespridare. Tänk om jag kunde visa här nu hur lycklig du är över att ha fått en tennisboll att fara runt med. Nu ska vi åka och gå runt slingan på barnbyn, lägga ett spår i skogen, det älskar du. I  kväll kommer husse hem och det blir också lycka, Bigge har väntat sedan i torsdag. Största lyckan för mig är att Nova fortfarande är med oss relativt pigg.
Även jag har börjat titta lite på ordspråk, ett som jag hoppas stämmer är av La Fontaine och lyder "På tidens vingar flyger sorgen bort"

 

Detta är en fin bild tycker jag:) En tysk domare som blev helt tagen av Bigges skönhet  "smile"
Här är han med mamma Visca och pappa Gunde! Härlig bild:)


Förra vintern med sin älskade moster Nova!


Vinterdagar

Dagarna läggs på varandra en efter en. Vi tar fortfarande alla chanser till att göra varje dag till den bästa, Nova är den största lyckan varje dag, inte bara för mig utan för alla i familjen och för vänner.
Våra myskvällar gynnar alla, Bigge väldigt mycket :) han tror nog att det är runt honom vi samlar oss för att beundra hans skönhet, der bjuder vi på!!!!

I går åkte vi med David ut till Getudden och gick en promenad ute på isen. Det slog mig hur otroligt fint vi bor ute på denna ö, vi sneddade över isen mot lagunen på Munsö där vi spenderat så mycket fina sommar dagar. Nova blev helt spattig ute på isen och ville busa med Bigge, det fick hon trots att vi är rädd om hennes huvud.
Bigge har ju förstått att hans moster inte riktigt är lika på som vanligt.
Tillbaka på Davids jobb så fick jag äntligen veta vad ha gör på jobbet:)Pinsamt hi hi hi han matar fåglar!!! Lågkonjuktur vet vi ju men att han inte vågat berätta.

Hur som helst så har min kära make åkt till Idre på Ripjakt över helgen ""De E han värd" och gissa vem som ska ut och mata fåglarna i morgon bitti??? Jo jag Nova och Bigge och Jessica kommer nog med i bästa fall med Eroz och Zicco.Vi har hela helgen på oss att njuta av varandra "toppen"

De funkade Jessica:)Loke med Huusse på jobbet på Sånga Säby.
Även en liten test för mig!!!

Mer fina bilderVåra tre fyrfotade älsklingar i ett svartvitt perspektiv!

Har i dag haft besök av Marie och Peg! Tack Marie för dom underbara tulpanerna. Jessica och Vincent tittade förbi också och vi åt lite älgbiff.
Har inte mått så jätte bra dom sista dagarna, trött ont i huvudet och slutkörd av jobbet. Har därför tagit några dagars Stay home!!!!
 
Jag har fått foto nojja nu, vill fånga Nova på många bilder att ha kvar och glädjas åt. Det är ganska oförändrat med henne, men svullnaden under ögat blir större. Men hon äter, njuter av promenader  och kan rymma med sin syster Peg upp i skogen ock kolla efter rådjur!!

RSS 2.0