Det blåser nya vindar.....

Vänder blad, tittar framåt eller vad man kan kalla det när man vill göra förändringar i livet. Ibland vill man även delita vissa delar av det som händer i livet känns det som. Det går ju inte att göra så tyvär, det som händer det händer och det finns kanske en mening med allt.
Regnet öser ner, hundarna sover efter en morgon som började tidigt, 06.00:( Så börjar alla morgnar nu sedan knappt två veckor. Charma bor här nu, Charma våran nya lilla Jämthund, Charma som skulle få bo med Bigge och Loke här med oss och få lära sig en massa just av Loke. Så blev det inte, Loke är tillsamman med Casper och Nova där uppe i den rosa himmelen. Känns tryggt att dom är tillsammans nu dom tre. Även Simson springer där på dom gröna ängarna och dom vet att dom alltid kommer finnas i mitt hjärta.

Snart är det midsommar och vi hoppas på fint väder och umgänge med nära och kära:) Har hela midsommar helgen ledig och det känns som lyx. Kommer ta varje stund som ges att njuta av solvarma jordgubbar, ett dopp i mälaren, en stund med en bra bok och kanske mest av allt att njuta av hundarna. Nu börjar en ny tid för oss med Bigge och Charma:) Bigge var mycket skeptisk till Charma dom första dagarna, nu börjar det släppa och han är en otrolig lekfarbror och trygghet för henne. Att han tittar på mig ibland med en förundrad blick när hon går över honom med sina sylvassa gaddar och undrar vad detta monster gör här, det får man förbise och tänka på vilken glädje han kommer ha över henne i livet.
Nu börjar en ny bättre tid, mycket bättre......Första bilden i sitt nya hem:) Knappt två veckor sedan "åtta veckor".fina Fia med Charma:)kärlek vid förta ögonkastet med Lillmatte<3vi är alla glada när hon sover en stund:)


första doppet förra helgen på Skytteholm:)

Avslutningsvis en bild på Charma med hennes stora passion skor, hon har fått en egen som vi kan byta med när hon går och hämtar våra:)

Önskar alla en trevlig och fin Midsommar! Var rädda om varandra!!

RSS 2.0