Morsdag:)

Hela helgen har varit så mysig, mycket pga vädret självklart.
Vi har ju firat David och unnat oss att bara mysa fullt ut. Att vi börjat fixa i våra ägor ger ju mersmak såklart, så vadå man passar väl på att rida på Morsdag och önskar sig en härlig utemöbel:)


Är så nöjd med denna grupp, konstrotting stolar som jag önskat mig så länge:) Nya krukor till dom små syrenträden fick vi med hem också. Bordet var nog det bästa tyckte David i återvunnen teak.Lite rose i em solen "nice"Grillad kyckling  fick duga i kväll när vi jobbat hela dagen med altanerna. Sebbes kompis Robin fick en bärs.När vi andra åt, han blev självklart erbjuden mat även han!Bigge med som vanligt"koll på allt"


Vem har högst poäng i luftgevär skyttet??
Far och son i skjutartagen!


Så här glad är Sandra på morsdag!:) Men det har lagt sig!! Nu är Alex  på väg hit och vi har haft det så mysigt här ute hela kvällen, kunde inte haft det bättre i dag:)
En ny vecka möter mig i morgon  med nya otroliga utmaningar på mitt "fantastiska" jobb, ska försöka att vara proffsig på att bemöta en helt skruvad ledning!!!! Dock svårt!
Hoppas ni mammor som läser min blogg har haft en hyfsad dag. Solig var den nog i alla fall:)


En otrolig kärleks bekräftelse:!Från Sandras Blogg!

vildastefantasin

Girl lose your blues and just laugh at life, And then Seize The Day Cause you only live once

man kan låtsas att man skiter i sin morsa, men egentligen bryr man sig så jävla mycket.

När jag i fredags såg i taket lyser stjärnorna med min Fia fick vi båda en känsla av att vi bara ville gå därifrån. Vi blev båda på ett konstigt sett stressade för att samma sak lika gärna skulle kunna drabba oss. Vägen hem var näst intill komisk tack vare att vi knappt sa ett ord till varandra. 
Filmen borde i alla fall ses, trots att resten av dagen lär vara depp. Men att påminnas om verkligheten kan behövas ibland.


  Med det sagt skulle jag vilja tillägna mitt första inlägg till min vackra mamma, starkaste personen jag känner.


over and out


2009-02-08 @ 14:25:10 Allmänt Permalink

Grattis min kärlek!Vi tog en skumpa på berget i dag när David kom från jobbet! Solen värmde så skönt så vi satt tills klockan blev 7 och tittade i boken om trädgård som David fick. Hundarna fick grisöron och njöt av att vi satt på deras favoritplats.
Det blir ett lusthus där uppe senare i sommar har David lovat nu"yes"Bigge väntar på grisöra som ligger på brickan med skumpan:) Kolla minen:)smile!Vi har faktiskt grisöron på brickan och det är skitjobbigt  att Morsan ska hålla på att fota när man är så sugen:(Nu är örat i magen och vi njuter bara av värmen och att husse blir 46 i dag. Grattis Husse!I dag vill jag lägga in en bild på Nova, som jag vet grattar husse från den rosa himmel hon är i! Vid alla speciella dagar vi har så fattas hon så mycket våran älskade tjej.
Det har varit en fruktansvärd tid av sorg sedan 17 feb, när hon lämnade oss. Just denna årstid älskade Nova, när hon  låg i solen och bara njöt!!!
Fy vad nostalgisk jag blev!! Men jag har haft en svacka dom sista veckorna i min sorg.
Nu ska vi fortsätta att njuta av Pingsthelgen som ska stråla av sol:)

Virus igen!!!!

Denna gång heter viruset Sandra:) Blev lite förvånad när jag hittade en bild på min dotter på min blogg! Men visst håller jag med, Du är den finaste i mitt liv hjärtat "Love"

Har precis bokat en vecka på Västkusten för mig, David och hundarna 10 Juli:) Grebbesta i ett litet mysigt hus nära havet. Härligt att ha något att se fram mot! Annars njuter jag av mina lediga dagar i solen för fullt, samlar nya krafter genom träning och familjeliv:)

 
Grebbestad hamn och klippor!


Härliga klippor att drömma om!


Det blir underbart att leva vid havet en stund i sommar och äta skalddjur varje dag!

ja jo, snygg är hon


Lite bilder på Hundar och folkSlänger in dom fina bilderna från går dagens besök hos Berg. Tack så mycket för en trevlig kväll:) Grattis till en underbar litten Grim:)
Är på jobbet igen och blir så till i morgon fm:( Vi ska grilla nu med hela gänget , det är faktiskt helt ok!!!

Växterna på plats"nöjd"

Min prio i dag var att ta mina hundar på en två timmar lång promenad, dom älskade det:) och jag njöt och behövde det nog mer en hundarna pga jobbet:(
Full av energi lagade jag Lax i ugn med getost, honung och paprika när jag kom hem, med svensk färskpotatis"mmm"
Åt och vilade en stund innan det var dax att åka ut på Gustavshill och träffa Roffe!
Efter mycket hit och dit så hade vi fått ihop det som passar oss i våran slänt!
Fick veta att Davids bror med familj var på väg ut till oss när jag var på hemväg"jippi" vilken lycka att få lite hjälp!Förra veckans slit med ogräs, torr lergjord mm.Så här såg det ut innan:(Roffe från Gustavshill!!! Kommer hit och bara visarr oss noviser hur det går till:)David planterar för brinnande livet!


Ronny tar emot en växt!
Lavendelhäcken är utstäld!

 

Kusin Sonja är med och håller ordning på hundarna!

Med god hjälp av svåger och svägerska så fixade vi detta på två timmar knappt "Tack snälla ni" Vi har så många goa vänner och släkt som är så hjälpsamma, det värmer:)
Lite After Garden hann vi med i  köket, och trevligt umgänge innan Angermunds 2 åkte hem. Vi är 1"smile"
Nu är klockan hopplöst mycket men jag behöver min egentid att varva ner och bara ha de tyst...... Båda ungarna dimper nog in snart från sina fester:)


Härlig kväll

Som sagt, Helene hämtade oss här vid sex snåret och det kändes lyxigt värre! Sebbe hämtade oss sedan för att ta oss hem på nattkröken. Man känner sig nästan kunglig som bara kliver ut i bilen och transporteras till en super kväll med underbar mat i en nybygd utbyggnad på Helenes och Lasses mysiga Bromma villa. Bildbevis nedan:


Här har varmrätterna landat på bordet. Tjocka oxfile er med svensk färskpotatis och andra delikata tillbehör mmmm..
Ronjas bakdel i bild, våra hundar fick stanna hemma med Sandra!Förrätten råkade komma nu:) En härlig skagen med Chabli till "total njutning"David och Lasse sippar ett  urgott rödvin som jag måste komma ihåg att fråga vad det hette!


En mycket spännande eldningsvariant som krävde en del engagemang och många tändstickor:)


När mörkret kom så vart de så.... mysigt i denna pensionärs kuvös som Helene kallar sin nya tillbyggnad"smile"Sonen har kommit för att föra hem sina rödvinsblariga föräldrar över bron till den Kungliga komunen:) Där alla har privat chaffis "garv"

Tack för en jätte trevlig kväll med mång skratt och en miljö man bara vill ha mer av. Ps. vilken vecka vill ni boka våran frigga "blink"Ds.

Söndagmorgon var lite tuff, jobbade nämligen på extra jobbet hela dagen med barnen : / Men det gick det me!
Dök i säng direkt vid åtta när jag kom hem, helt slut efter alla trvligheter i helgen:)
Men nu är det redan tisdagkväll och denna vecka är skit, med fem kvällar borta en jour ooh ur jobbigt på jobbet. I morgon är jag dock ledig. Våra barrväxter och det som ska vara i slänten kommer i morgon kväll"kul" men tufft kroppsarbete i morgon.


Både lunch och middag

Vi började med lunch i solen Jessica, Sandra, Jag och smågrabbarna. Det är så härligt nu när man kan umgås ute och vädret är så underbart. Vi fick mersmak av att umgås, så på kvällen blev det grillning.
En mycket trevlig kväll med massor av gott. Även i dag har det varit så skönt att vara ute, har unnat mig en stund i solstolen och en i sängen med en god bok och en liten tupplur nyss:)
Om en timme kommer Helene och hämtar oss"vilken service" för en middag hos dom i bromma.
Lägger några fina bilder från i går.Vincent är en glad kille:)Lucas och jag ser lika ut runt munnen när vi äter:)


Vilka godingar!! Vincent har en bondgård på skallen så söt:)
Två lek kompisar,  båda gillar bollar. På kvällen spelade David och dessa två
hockey så både rack och klubbor gick i småbitar!


TVÅ MYSIGA DAGAR

I går när jag var lediig så var det inte mycket att välja på utom att städa eller att städa!!!!!!!  Jag plöjde huset bit för bit och sen åkte jag och handlade så att alla har sina special saker i kylen , med speciella smaker och former osv... Phuuu..
Efter att jag fått ett SMS om träning med Ullis och kompani ute på Värmdö så valde jag att avboka egen träning  som var planerad.
 Fick med mig Sandra också för ovanlighetens skull:)
Ullis hjälpte mig med kontakt övningar, kan aldrig få nog med hjälp där. En halvbror till Bigge var med , Bond, han fick också en genomkörare i kontakt  osv.....
Kul att träffas med släkt. Även Hector, Bigges helbror och Pappa Gunde var med:)
Lotta hjälpte oss med lite budföring som faktist gick bra trots att det var länge sen:) Mycket givande kväll för oss , hade stannat längre om inte Sandras Kille väntat på oss i Hässelby"suck"


Pia kämpar på med Bond!


Vilket driv i denna hund;) Lycka till Pia ppå eran kurs!Just det som Ullis vill se , ser jag lite i denna bild. kontakt ,Eller?


Den glöd Bigge får upp med "Farmor" :) Är den jag får kämpa för!!!


OK känsla! Bonds husse i bakgrunden!


Just här tror jag Sandras komentar kom, Ullis kan ju få Bigge!!!! :)
Lotta triggar Bigge!!

Sandra får klappa om Gunde!  Efter vi hjälpt till med något framåt sändande som Gunde tränar in just nu!
Tack Ullis och Lotta för att vi fick komma!!!
Sent om sider hämtade vi Alex i Hässelby och allt var frid och fröjd!
Klockan har gått occh resten av min dag med Jessica osv får komma senare. Lägger dock en fin bild från dagens lunch!


Min älskade  dotter  med Vincent i famnen! Hon är svag för Jessicas pojkar::) Men dom är goa!!!


Barrväxtsslänt för hela slanten!Just nu har vi focus på att få till slänten på framsidan med bla, Barrväxter. På bilden står jag vid en grupp på Gastavshill som ger ett litet hum om hur vi tänker. Vi träffade ägaren till Gustafshill i dag för ett möte och det visade sig att David och han gått samma valp kurs med Loke och hans tik:) Bonus:) då han var helt såld på sin Borderblandning.

Efter nästan två timmars råd, en utråkad dotter och en kissnödig David så va det ganska klart hur våran slänt kommer anläggas. Tillaggas kan att ägaren själv kommer med plantor, träd osv för att hjälpa oss med designe och shape av växterna"yes"
Min lycka är att jag fått med mig David in i Trädgårdsträsket "yes igen" Hoppas att det ena ska leda till det andra och at vi ska få till hela våran fantastiska tomt!!!


Här i Toscana förra året vaknade mitt behov av Lavendel och vacker tomt!  En Lavendel del blir det nog nu tror jag, men det kan aldrig bli som i Toscana med det klimatet!!
 
Har inte helt somnat i Bigges träning, Men en magbacill satte stopp för oss att åka på en prov tävling på Järfälla i helgen och jag hade laddat så mycket för det, trots att det inte är så märkvärdigt så är det som att spela på Lotto med Bigge, så även att vi bara valt två moment och tränat mycket på dom  sista dagarna så vet man inte hur dagsformen är för the BIG!
Men vi kommer igen!!! Just nu spårar David med Bigge nästan varje dag och det går bra som sjutton, så nu ska dom ut  och upp till bevis:)
Nej nu ska jag Googla på smörgåstårtor inför Sebbes Student den 9/6 Motager gärna recept.
SOV GOTT!!!!!!!!

Massa jobb!

Säger godnatt från jobbet:( Men får sova utan diverse djur i sängen i natt och det kan ju vara skönt!
Ha de bäst så länge!

Ledig Fredag(underbart)

Slår ihop fredags säcken med ett leende:) Dagen har gett mig så mycket! Var ute med Killarna i två timmar på dan, nere vid Hammargården. Bigge och Loke dundrade fram i vatten och på land hundra procent:) Träffade en personal där nere från Rebeckas behandlingshem där jag jobbat, dock med hund inte klient:)
Hon hade med sig en Golden tik som skulle börja löpa!!!! gissa om mina killar gillde henne?????

Men vi kämpar ju på med kontak osv...... Det gick ganska bra faktiskt::-)
David och Big har spårat i dag med bra resultat, David var  helt lyrisk när han kom hem av det fina spår resultatet!

Älskar detta Smultonställe nere på Hammargården där vi trivs så bra!

Drottningholm


Denna underbara park som man i mitt jobb besöker nu och då på marknader, promenader, fika, osv är så mäktig tycker jag och i kväll hade jag min nya Danska arbetskollega med mig som gillade parken stort! De var hon som fotade mig framför vårat kungapars Villa. Där ligger Villa Angermund i Lä!!:)En blomster utställning framför Kina slott, Tyvår bara mobilen som kamera:(

Nu är man ledig i helgen med fredag som bonus, just de, bonus. Såg någon hitta hem i kväll med hon som tog Bulldogen? Hennes Malle var den som Bigge gick i taket för på platsliggningen i Tisdags. Bonus var namnet hon gav sin valp som hamnat på hundstallet efter att blivit övergiven på ett så hemskt sätt!!! Kände igen henne och hunden i kväll när vi kollade Hitta Hem, även det på jobbet:) Vilken Solskens historia"smile"
I helgen är jag bjuden till min kära vän Carol på grill party, kommer nog gå om Bigge hänkar och Sebbe hämtar:) Man har ju blivit lite bekväm!!!!!! Återkommer om tränings "skoj" har lite tankar!!!! och planer som jag inte vet om dom blir av!


Kolla Cicci!

Lite merjobb men det var det värt. Hoppas att det tar sig nu:) Jobbar Kristiflygarhelgen men är ledig Lördag kväll, då kommer vi:-)


Annars rullar det på, redan Onsdag!!!!!! I går kväll va Bigge och jag nere på klubben på träningskväll som bjöd på platsliggning som gick bra men han reste sig en sekund innan mitt  sittkomando och det förvånade mig faktiskt! Men han låg mellan en sygg Malle tjej och en ossi tjej som var så söt!!!! Kan ha varit orsaken. Vi tränade lite moment också, men mycket kontakt eftersom planen var full av ekipage som for hit och dit i 180???:) Är jätte nöjd med min kärlekskranka kille.

Vi deltog även i ringträning som  bjuds på Tisdagskvällarna. Vet inte vad jag ska säga, har man gått hos Gerard och varit ute på arenorna lite så blir man ju kräsen. Men det blev lite social träning för Bigge och tjejen som höll i det blev mycket imponersd av hans steg och hur otroligt snygg han är:-) Även här hittade Bigge en ung tjej med difus ras som han friade till. Måste beställa sjukgympa efter denna kväll:) :( Åkte på knä i leran efter galningen ett antal gånger.....
Love him.................


Livskvalitet!!!!!

alborg

En bättre avslutning på Valborg kan man inte få:)


Har haft en superdag med barnen i dag på bonusjobbet"smile" Grönan i solsken med tre urmysiga killar:)
Grillbilderna får tala sitt eget språk"mmmmmm"

Vilket väder:-)

Valborg blev lika lyckad som vanligt. Tre gick dom sista grannarna hem och alla var nog nöjda och glada. Mycket god mat blev det med knytis som vanligt. Vi sjöng vår sånger uppe på berget vid en brasa och där satt vi sen och mös länge innan det var dax att gå in.
I går gick det med halvfart hela dagen:/ Men vad gör det när solen skiner och träd och buskar knoppas framför ögonen på oss! En lång tur blev det ner till stranden vid Hammargården  och sen grillade vi, avslutning med humorgala och typ bara ett öppet öga.
På Valborgs natten födde Susanna, Davids syster en liten kille Theo. En klump på nästan 4kg och både han och Susanna hade en jobbig Valborgs natt. Dock mår dom bra,vad jag hörde av Susanna i går. Grattis till er, kul att det blev en kille denna gång.

THEO

I dag åkte David och jag in till Gamla stan för att gå på dop. Jessicas son Vincent var det som skulle döpas. Vi passade på att gå runt lite i stan och njuta av det underbara vädret på ett annat sätt en vad vi är vana vid ute på ön där vi bor. Helt otroligt med alla uteserveringar och alla turister i Gamla stan, stämning som nere i Europa:)
Vi bestämde oss för att boka en helg i Stockholm i sommar och leva som turister, åka på båt turer, glida runt på dom turist stråk som finns och självklart besöka mysiga restauranger osv.......

Vi köpte också nya  ringar hos en silversmed i Gamla stan och bytte ut dom vi köpte för några år sen på Gotland. Davids ring var helt utsliten, liksom hans urspru
ngsring var för många år sedan pga hans jobb!
Att vi sen gick till Tyska kyrkan och dopet gav dom nya ringarna en speciel prägel:)
Det var en jätte fin cermoni tycker jag, vi fick sedan smörgåstårta och fika. Väldigt trevligt!

På skylten ovan, mina barns stjärntecken!


Vincent med gudmor Anne!


Vincent får sitt namn välsignat hos sin gudfar Daniel!


Hela gänget gudföräldrar, Jessica, Thomas och storebror Lucas!


Fick ha den lilla prinsen en stund, det var stor konkurens! Vilket solskensbarn!!!


Jag vid altaret i Tyska kyrkan som är otroligt fin!


Jesus med sina lärjungar, ett fönster i kyrkan!

Nu är vi tryggt tillbaka på Färingsö och har fortsatt att njuta av finvädret, Suchi blev det som omväxling och en lång promenad med Loke och Bigless. Stannade till på klubben där Husse fick se vad vi pysslat med senaste veckan:) Han var imponerad"super kul" Jag är väldigt nöjd med vad vi presterat tillsammans jag och min Big"love"

Shit i morgon ska jag jobba på Enigma hela dan, dax att hoppa i säng! Ha de bäst alla ni goa!!!!!

RSS 2.0