Midsommar 2010

Bokslut på Midsommar helgen blir "toppen" Trots förkylning som kom krypande dagen innan misommarafton:( Vi hade besök av familjen Berg, Familjen Brunell och Madelen med pojkvän Olof. Sebbe var med på lunch  men drog snabbt sen. Sandra var i Vaxholm med sina kompisar på fest.
Sammanfattningsvis så blev dagen och kvällen jätte mysig, god mat, underbart väder, goa vänner, mycket skratt:) Bilder kommer på mail snart hoppas jag! Midsommardagen var Trött, förkyld men mysig. Lång promenad med hundarna och sen rester av sill osv....En dansk film avslutade kvällen i varsin soffa, "snark....

I dag har vi varit ut med Ally igen, dock utan hundar, hundarna rastade vi av med lång promenad till barnbyn med bad innan vi drog ut mot klipporna på Lovö med jordgubbar och lite ro`sevin:) Helt otroligt mysigt och ett fantastiskt väder! Vi har grillat i kväll och tagit ytterligare en lång härlig kvällspromenad. Det känns som om det kommer bli en härlig sommar, trots att jag jobbar tre veckor till så tar vi vara på lediga dagar så gott det går:) Nu är siktet inställt på en femkvällars vecka med jobb... i värmebölja:)


Love 2010 since 1989 :)


Jungfrufärd med Ally dog kanot:)

Vi tog oss ut i våran Ally i kväll på Jungfrufärd, självklart var hundarna med. Förebilden Lars Månsen har ju med sig typ fem hunar i sin Ally när han kryssar runt i Norska fjordarna:)
Bigge lyckades som vanligt att skapa dramatik när vi ska göra något. Han puttade ner Loke i vattnet vid ombordstigning"klant" Men det gick bra till sist och vi begav oss ut på Jungfrufärden. Många turer lär det bli i sommar till små smultronställen:)

Redo för avfärd!

Nu fattas bara vi andra!


Loke och Husse fick hämta oss på ett ställe där Bigge tyckte det var bekvämare att stiga i "fjant"

Här kliver jag i "tror jag Matte"

På G :)

Tillbaka på landbacken igen. Vi tar några kortare turer till innan vi ger oss ut på långfärder, överväger flytvästar till hundarna:)

Sista bilden blir på en avspänd Rottweiler som till sist gick med på att gilla läget i Ally och faktiskt njuta i fulla drag av trippen i Mälaren:)


Mer bilder från studenten

Fick lite mer bilder av Susanna från Sandras student, kul med andras bilder tycker jag, då jag inte hann med så mycket fotande på den stoora dagen.
Annars så rullar det på här på villan med allt och inget just.
Midsommar närmar sig och jag ser fram mot att få träffa goa vänner och ha en mysig dag och kväll.

Sandras pojkvän skymtar i bakgrunden!

Fina presenter:)

glad svärmor och svägerska!

liten kusin:)Den här bilden älskar jag bara<3

Bigge blir erbjudden en citronklyfta:(

Morbror Ronny!

Theo med sin mormor och sandras farmor!Tack Susanna för dina bilder och tack för att ni kom! Vilken magisk kväll det är, så stilla när jag ser ut över golfbanan och ett ljus som är så vackert, årets längsta dag idag:)


Lite bilder från Sandras student

Sandra och Fia visar sin bästa sida:) Grattis till er på er student!Sonja var med och såg sin kusin springa ut!


Bästisar, sötisar:)

Sandras Farfar och Farbror mrd familj.

Man känner sig stolt och glad en dag som denna. Svårt att hålla tårarna borta när alla fina studenter springer ut. Inte allra minst min egen lilla tulta. Svårt att beskriva sin enorma känsla av kärlek. Förra året när Sebbe sprang ut kändes det exakt likadant. "stora känslor helt enkelt"

Mot flaket:)Nu kommer snart gästerna:)

Kusin theo möter opp Sandra:)Bror och pojkvän Alex bästaste killarna<3Farmor ville ha bildbevis på sina fem barn,barn... tre Angermundare och två Åhströmmare....

Sebbe först vid maten, så klart!!!

Helene och Lasse kom förbi:)Våra härliga grannar så klart!

Sebbe höll ett tal för sin syster som var väldigt fint och kärleksfullt, Sebbe brås nog lite på sin Morfar i tal och skapande:)

Kvållen avslutades med Sång och grannar som precis som vi inte har vett att gå hem i tid, men det tar jag bara possitivt :) Vi är nöjda med kvällen och Sandras dag. Önskar Henne allt goott i livet av hela mitt hjärta.


studentens glada tid!

Härliga tider, härligt väder och en massa skojj. Ledig hela denna vecka, njuter fullt ut. I fredags var vi på  Gustafs mottagning. Trevligt som sjutton, några bilder följer.
Hoppas du gillar  bilderna helene!!! Vi hade en underbart trevlig kväll i alla fall, som vanligt:)

I morgon ska vi på mottagning hos Adam "grannen" och på Torsdag blir det hos oss:)  Annars så passar jag på att bara njuta av att vara hemma ooch bara vara, promenera och filosofera:)


Sommarkillar:)
Mycket nu!

Studentens glada tid.... Just de, den lilla sötisen lever livets glada dagar, hennes mamma går på knäna:( Att så mycket kan hända inom två veckor, Gubben fyller, mamma fyller, student för Sandra, två studentmottagningar, personalfest, morsdag, hundutställning. Plus ett gäng saker som jag tackat nej till. Vissa tider på året undrar man ju om inte något ska hända, då ska jag tänka  tillbaka på dessa veckor:)
I dag har jag varit på mitt intro som fast anställd, har ju jobbat sedan November men blev fast 15 April.
Men vilket underbart väder de e!!!!Hur kunde jag lova bort mig på ett dag pass i morgon:( Får sola på Fredag då jag kompar, ska på mottagning hos våra kära vänner Åhlanders<3

RSS 2.0