Fredagskväll:)

Äntligen fredag, slut på en vecka som varit helt underbart rolig och arbersmässigt mycket tung... Det tunga väljer jag helt enkelt bort, sorterar ner i grovsoporna där det hör hemma:( Har varit på mitt xtra jobb i dag och tur är det för där finns en fungerande verksamhet som gör att det andra bara blir patetiskt!!!

Sebbes Student fest blev mycket lyckad, runt 50 personer tog del av hans firande här hemma. Släkt, vänner, grannar och en del sol ingick i firandet:)
Vi började på skolan  vid 13 med utspring!!!!


Mormor, Morfar, Carol, Sebban, Andre ooch några andra kompisar var med vid skolan. Sandra fladdrade förbi men även hon skulle åka flak med kompisar som gick ut.


Här kommer han:) Min älskade son!!! Jag är så stolt över honom. Det har varit en kamp ibland ska gudarna veta under skoltiden... Men allt det glömmer man en dag som denna:)Mina älskade killar!

Sebbe med Morfar på väg till flaket!!!!


Sandra och Fia på väg till sitt flak, Fia bröt senare axelleden:( stackars lillaa gumman..
Flak Hmm.. detta var en Ferguson traktor? Gissa om killarna blev  spaka!!? Men David som har ett exempel hemma som kommer från 54 gick ju igång:) Det blev bra till slut i alla fall. Kan tro att dom stack ut på Sergelstorg:)


Morfar Leffe och Farfar Janne!Väntan på Sebbe& compani!Hemma i fin form:)


Sebbe med sin ättlingar:)
 Jag och min syster som fyller 36 i dag" grattis"Big med på bild:)Denna bild är nog den som kommer sitta i maggroppen länge........ Nära och kära i en sång tillsammans av Magnus Uggla, spelad av Sebbe. En stund som ger all den tid man spenderat på att fixa denna dag mening"lycka" Passar på att tacka alla er som läser detta och som tog del av dagen:)

Tack mina två kärlekar för att ni finns! Önskar dig Sebbe lycka till på parkförvaltningen och  i resten av livet!!!!:)Sista bilden blir på Sebban, Jakob, Andre och Westman som var dom killar som tog del av hela Sebbes stora dag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0