Semester

Här på Barcelonas Playa går det att nå mig dom närmaste dagarna:)

Skönt att få vara hemma:)

Tar allt lite lugnare, det går ganska bra, går i fällan ibland, känner det då på en gång.  Har varit hemma två veckor i morgon. Skönt....... Träffat och gjort lite sådant som varit kul att prioritera:) Var hos Lucas i dag som fyllt tre.Sandra och Robin var med och vi fick lunch och tårta. Den fina altanen var David med och jobbade fram 6 juni.
Eroz Loke och Zicco syns i bakgrunden.Dagarna baklänges har gett en hundjobbar kväll med spår, uppletande och budföring tillsammans med våra grannar Lotta och Bertil som har Rottis hanen Carrabas två år. det var första gången vi var ute men inte sista KUL!!!

I helgen var min kära vän Annelie på besök, hon som envisas med att bo på Bali"fy" Vi åt middag på varvet.


Satt sen och bubbla till sent då vi inte träffats sedan i höstas:) Vi har varit kompisar i över 25 år, helt sjukt....
Härlig kväll med stor uppladnings potensial av batterierna"ler"

Marie var här också och jag lovade några bilder på hundarna!

Trevlig dag! Tack Marie för kryddor och lyktor!


Jag har läst ett gäng böcker och massor av tidningar och slappat mer en på många år. Tänkt mycket på jobb och prioriteringar, vet inte om jag orkar eller vill tillbaka till brunna i höst.
Mitt tryck ligger nu i kväll på145/78 puls 75 Vad säger syster Helene om det?:) Jag är nöjd i alla fall.

Min andra kära vän som flytt Sverige redan för åtta år sedan har bjudit ner mig och Sandra till BARCELONA!!!!!!
Vi åker på Torsdag "skönt"
Innan jag slutar skriva så vill jag gratta Lena och Zyrran till era fina placeringar i helgen på Öland!! Ni är så BRA!!

Vi hörs om ett tag! Ha det skönt i sommarvärmen!


Våran underbara altan!

Vårat altan projekt blev ju klart i våras innan vi åkte till Italien. Det är en frihet att ha en så stor altan som går runt hela fram sidan, gissa om vi lever uteliv?
Jag har njutit i fulla drag nu denna vecka när jag hastigt och lustigt blev sjukskriven. Äter, Läser,Vilar och pysslar med blommor och kelar med mina djur som tycker att det är lyx att jag håller mig ganska still för en gångs skull:)


Jag har vissa problem med att ta det lugnt!!!Men det är en utmaning att ta en dag och en sak i taget, nödvändigt för att vända mitt höga tryck.
Mina barn har varit så goa hela veckan och pysslat med mig, tagit hundpromenader och uppmanat mig att vila:)
I går åkte Sebbe till Gotland på Stockholms vecan PHU!! inget att oroa sig för:))). Nej jag litar på honom faktiskt, han är en klok ung man. Snål är han också när han betalar maten själv, Ravioli från ÖB hade killarna ätit i kväll. Han är ju ganska kräsen på råvaror hemma.

Marie har varit på besök i Torsdags och hade Peg och Tee med, vilken underbar liten tjej hon är Tee, Bigge går i gång på henne och bir svatsjuk när uppmärksamheten inte är 100 på honom:) Vi åt en god lunch och socialiserade både oss och hundar!! Bilder kommer på hundarna när David kommer hem och lägger över bilder.

Just de David kommer hem i morgon efter en vecka i fjällvärlden, har inte nått honom på mobilen på hela veckan så han blev lite brydd när han fick höra om mina EKG och tryck bravader!!:) Längtar efter honom helt otroligt mycket, och Loke me!

Sandra och Robin är hund och barnvakt till Eroz "Novasbror" Zicco och Lucas i kväll, Så jag umgås med mig själv igen:/
Ja sen var min syster här i går kväll, vi åt gott och hade trevligt. När jag följde henne till bussen vid tolv i natt blev jag indragen på en fest på Golf restaurangen av grannar och träningskompisar, Kul faktiskt, blev kvar 45 minuter och blev bjuden på ett glas vin och träffade kul folk:)
Cilla missade tydligen bussen så hon sov gott i Sebbes säng när jag kom hem vid ett"Tokigt"

Veckan har varit bra men omtumlande!!! Stress äe SKIT min kropp har velat tala om för mig att jag inte ska köra på i ullstrumporna men jag har inte lyssnat:( Har tänkt en del på jobbet och om jag fortsätter i Augusti måste jag gå in med en helt ny keps.... där jag sköter mitt och inte kompenserar i alla hörn där jag ser brister!!! Får hjälp med strsshanterin av Ekerö hälsan i höst. Lite ironiskt!!! Jag som vunnit Hälsoprofilbedömningar flera år i rad!!! Dom gjorde ju ett repotage om mig för två år sen pga min otroliga hälsa"Ler snett" Skit var det värt nu kämpar vi på........Min älskade Biggeponke!
Han är en sådan utmärkt Vakthund, Vaktar hus och tomt men skäller aldrig förutom om det är något han inte har konroll på då varnar han! På ett bra sätt.

Jag ska nu börja att planera in lite möten med kompisar som jag vill träffa, åka in till stan och käka lite god mat och fylla batterierna sakta men säkert, de är några gamla vänner som jag inte träffat på länge som jag saknar!

Va rädda om varandra!!!!

Sjukskriven!?Nova i solen! Här i solen har jag och Sandra legat i dag och äntligen haft något av sommar dag.
Vi skulle åkt till Möklinta i morse och ställt Bigge och Zyrran, såg fram mot det väldigt mycket faktiskt:( Men det blir inte alltid som man tänkt sig. En sjukskrining t.o.m 18,8 blev det istället Pga högt blodtryck!!!!"suck"

Det är många bäckar små som runnit sakta dom två sista åren ut i en sjö full av mitt i livet händelser. Mest är det arbetsrelaterat, ingen mänsklig varelse ska behöva ha den Psykosociala arbetsmiljö som vi har på mitt jobb!!!

Kompleterar med en bild vi tog när David åkte över ett gupp när vi åkte från Världsutställningen i torsdags:) Han sa till men jag hörde inte Tyvär:):):)  Det va Smothie i kannan:)

Nu ska jag ta medicin för mitt tryck  from i morgon. Men nu när jag i lugn och ro tog trycket så var det så mycket bättre en på vårdcentralen i dag :):( Hur ska man göra?? Det är ju sress relarerat helt klart!

Kanske man ska avakta några dagar??? Vad tycker ni?

Nu är dom gifta Susanna och Pierre! i Kristinehamns stadskyrka!

Loke   och husse!Lördagen 5 Juli begav vi oss till Kristinehamn på bröllop hela familjen. Davids syster Susanna och Pierre gifte sig i Kristinehamns stadskyrka.
En otrolig dag med strålande solsken dallrande värme och åska i luften.
Vigseln var fin och sen blev det fest på Norrgården som var såååå trevlig. Bildena får tala som jag lägger!

Lycka till Susanna och Pirre!
Vilket par!

Lite blandade familjer från brud och brudgum.

På väg till fotografen och fest!

Tipspromenad!Alicia Sandra Ronja och jag!

Susanna tryggt mellan mamma Anita och pappa Tony under den trevliga middagen!
Oj hon sover visst!! I detta ljud:) Härdad unge vill jag lova. Hon tog dagen med ro!

Vi var med på vals och lite presentöppning och sen lämnade vi festen när det var som roligast, som dom säger att man ska :) Vi körde våra 30 mil hem och Sebbe körde när jag sov gott i baksätet helt slut mycket pga honom som inte kom hem fören sent natten innan, så jag låg och vänta och var lite smått irri när vi skulle upp så tidigt!

Tack i alla fall för en mycket trevlig dag! Ett minne för livet. Kramar till brudparet!

VÄRLDSUTSTÄLLNING-08

Våran Zyrra:) Snygg, Ja.....Ja här har vi två världs pinglor och en Rottis!

David jag och Bigge startade halv sju i morse....till vilken nytta! Jag tog Bigge ur bilen och gick ner till mässhallen då vi hamnade i Kööööööööö. Men de var ett klokt beslut, Husse hittade parkering och vi sammanstrålade sen efter olika bestyr!
Bigge är otroligt lätt att ha med sig, lite tjejtokig men ingen aggrisivitet mot andra hanar direkt. En Engelsk fotograf bad om att fota Bigge med sin packväska.Han poserade så gärna:)
Hector och Zyrran tog varsitt andra pris i dag:) Grattis till er Lotta och Lena!!!Coola killar! På Välrdsutställning

Till Amanda!

Hoppas Sebbe är till stöd för dig, ni är så söta här!

Amanda mina tankar är hos dig! ord är överflödiga, du vet mer om sorg och saknad en någon annan. Vi finns här för dig lilla gumman! Du har skrivit så fint om din bror på din blogg! Alla våra kramar !

RSS 2.0