Vilken dag!!

Fullt ös  medvetslös......Kom hem sent i går kväll efter ett intensivt intro på nya jobbet, känns som jag har kört runt i Bromma och varit vilsen hela natten, som att trampa vatten. Nyttigt att göra något annat i livet och få in hjärnan i ett nytt spår:)
Det blir härligt att varva jobb med barnen och det nya omsorgsjobbet under hösten. Vad det blir sen när jag landar det får tiden visa.


Tog Bigge till Hässelby vet. klinik i dag med såret på baktassen. Vill ju alltid ta det säkra före det osäkra.

Skönt att få bekräftat att det inte skulle ha funkat att sy på det utsatta stället mellan tum och ringtån, möjligt hade varit att sätta tre stygn som inte sutttit kvar pga av det utsatta stället. Nu är det bara att hålla rent och torrt, ha skydd på promenader och ett jäkla tålamod.....

Sköterskan frågade om jag ville fota såret också när jag tog bilden innan, visst sa jag och hoppas ingen är känslig eller så :/

Sebbe är på kryssning och firar sin 20 års dag. I morgon får vi rå om honom:) Godnatt♥


Alltid något:(

Bigge skadad i tassen, fan.......Alltid trist när tassarna blir utsatta. Detta hände under lek och det är inte mycket att göra åt saken. Observation och förhoppningsvis avsaknad av Veterinär. Tyvär så var det ganska fult jack och han hann ligga  och slicka ett tag. Men det visar sig...!


I morgon hoppas jag på att en lång och ovärdig historia"jobbrelaterad" tar sitt slut. Till min fördel självklart:) Har inget att frukta...... Vill bara gå vidare och focusera på nya roliga projekt....

Min son fyller 20 på Torsdag"love"

Son och bror:)

Alltid i farten!En "glad student"

Två älskade varelser i mitt liv! Pappa & Son.

En otroligt fin tatto..... Sebbes Stjärntecken!

Alltid med musik och vänner runt sig:)

Med din Pappa "Dom två mest älskade killarna i mitt liv"

Så här nöjd vill jag alltid att du ska vara över dig själv hjärtat. Du är en så klok, smart och begåvad kille! Grattis på 20 års dagen. Jag måste bara få berätta vad du sa till mig när du var fem år. Mamma jag älskar dig mer en själva kärleken...... Det lever jag på hela livet;;;;;"love"


Ett lamm åkte in i frysen i går, nu har vi Lamm, Gås, Älg, och rådjur, kanske lite vildsvin saknas???"fniss"
Vi åt i alla fall en jättegod lammgryta i kväll efter jag pumpat.
I morgon har jag nya utmaningar på gång:)Hoppas på att det går som jag tänkt!!!!!!!
Lilla Mamma har Carre hemma nu ett tag till nästa operation, vi är glada för det för alla inblandade:)

Hoppsan vad tar tiden vägen? I kväll ville jag Gratta sebbe här, några dagar tidigt men då jag tar mig tid. På fredag ska vi ut och äta  med familjen:) Ser fram mot det:)

Vackra färger

Det är som en tavla utanför fönstret, helt tokigt vackra färger. Snart är det bara grått och mörkt, så lång tid också så det gäller att man har laddat kroppen med allt som sommar, sol och den friska hösten ger. Jag brukar klara mig ganska bra fram till efter jul, sen blir det bara för mycket med det gråa, mörka hemska.
Har i alla fall planer på att göra något åt saken när det börjar kännas botten. Vart resan ska gå det får ödet visa.....
David har varit i Vingåker och jagat med gott resultat, två Rådjur styckades och paketerades i går kväll. Även en Gåsjakt har klarats av och det blir nog ett par spännande gåsmiddagar under vintern.
Några semester dagar har varit skönt att ha för mig. Bio med dottern, middag med tjejkompisar, mys med hundar och pyssel hemma.Så här mysigt fixade jag till mig själv i söndags kväll när jag fyllde år. Det var jag värd:) Det är inget att fira längre att man blir äldre, men ett tillfälle att skämma bort sig själv lite.Två svarta goa gubbar på promenad, golfbanan är nästan tom nu och inbjuder till härliga promenader. Bigge och Carre har blivit kompisar och busar på ganska bra.

Simson våran goa katt som börjar bli till åren "han också" :)

Nej nu ska jag börja röjja huset och ta ut hundarna innan jobbet. . Det blir inte så mycket bloggande nu för tiden, det går nog i perioder att man tycker det är kul att skriva, nu har det varit mycket annat som tagit tid och energi.


Bill&Bull

 
Äntligen kom Moster Qni  på besök♥
Haft en gulddag i dag. Höstpyntat , haft Medelen och Queenie här och varit på bio med Sandra. 
Har nu ätit Bentolåda och tittat på Idol. Snusande hundar i soffan och massor med levande ljus.
David är  ute i skogen och letar mat för vintern i spöregnet, avundas honom inte.
                          


Snö i går

I går morse blev Loke glad på morgon promenaden. Det snöade ymnigt ett tag, vi tog oss runt golfbanan ett varv:) Äntligen tomt på golfare!
 I helgen som var kunde man inte ana att det skulle komma snö.......
 
Bigge tog sig ett dopp ute på Ekerö (Färingsö i bakgrunden)

Familjen Berg var med på utflykten som handlade om Trattisplock förutom höst bad. Eddie hittade en kompis i William.

Lite mys på berget innan vi lagade älg med våran svamp och fick ihop en jättegod middag.
En trevlig kväll som vanligt med våra goa vänner.♥

Annars rullar det på i vardagen. Har en massa på gång gällande ditten och datten, men snart ska det nog ramla på plats hoppas jag. Våran rauter sa upp sig under en storm natt och det innebär att vi har en dator att dela med  provisorisk inkoppling. Tänk att man har lagt en massa viktigt i sitt liv på en hårddisk och blir helt ställd när det blir fel på skiten. I morgon åker David till Vingåker och jagar, själv har jag tagit semester över helgen och är ledig sex dagar"galet skönt" Ska mysa av hösten, träna och träffa några härliga tjej kompisar på lördag.

Eddie åkte i går tillbaka till sin familj efter en tid hos oss. Han mådde nog inte så bra av att bli flyttad på visade det sig. Jag kommer sakna honom, men är glad att han är med de sina.. Vi har ju mammas hund kvar tills i alla fall jul tror jag så vi har ju tre i alla fall:)


Avslutar med en bild på två fotbolls freak nere på Skå IP. Dom körde hårt kan jag lova:) Bigge tog dock fel på boll och Carre iblan:) Så Carre är rätt mörbultad!!!!!

Grattis Ami

Ett grattis till en av mina käraste vänner på 50 års dagen!!!!


Gud så jag önskar att jag var hos dig i dag min kära vän, du har varit en sån gåva att ha som vän genom åren. Att vi har ett förflutet  tillsammans även innan vi möttes gör det även mer specielt. Ödet har fört oss fram på samma väg tror jag!Alltid lika gästvänlig när man kommer:) God mat trollas fram!

Oavsett om det är hemma eller på krogen!

Så här skulle jag vilja vara hos er i dag:) Johan och du i en skön avslappnad miljö. Barcelonas härliga värme istället för höststorm här!

Härliga bilder på dig Ami:)

Nu vill jag bara önska dig fortsatt härligt firande helgen lång. Jag kommer gärna ner om du behöver sällis framöver! Många Pussar & Kramar till dig min kära vän!


Oktober

I går innan jag åkte till jobbet så tog jag Bigge, Loke och Carre på en härlig lång promenad. Hösten är här nu det känner jag bestämt när jag inte kan ha sandaler längre, barfotabarn som jag alltid varit så känns det som att mina fötter får krypa  in i sitt fängelse!!!! Vi träffade på ett gäng lamm borta i Söderberga som var nyfikkna på Bigge och Loke.

Loke fick en puss, men bigge fick en liten knuff av dom bakåt vinklade hornen"mycket förnärmande" tyckte han som bara ville hälsa.

Är mitt i en jobb helg som är ganska tuff tids mässigt. Ska iväg på en Attack nu och sen ut på lite svampsök på Munsö innan plikten kallar.


RSS 2.0