Mitt i Mars

Snö mitt i Mars:( Det ser ut som ett lager florsocker utanför fönstret. Vi kom just in från en timmes  promenad som kändes kall och blåsig. Hela huset är en enda röra pga sovrumsprojektet, men om två dagar är det nog klart:) Har köpt överkast till den nya sängen i helgen, även gardiner och lite smått och gott. Vi kommer nog spendera mycket tid i vårat ljusa fina sovrum när det är klart:) Annars så har helgen varit väldigt skön och lugn. Att ha det lugnt är en stor prio just nu när jag är ledig, träna härliga pass, läsa bra böcker,promenera och filosofera... Samla kraft helt enkelt. En höjdpunkt i helgen var besök av Cicci och Jörgen med deras jaktLabbe Grim. Vi var ute på långis med alla hundar innan vi frossade i sill och älg gryta. Mätta och belåtna satt vi sen och bubblade framför Bysken:)
Snart är det dax att åka och jobba, hinner med en stund i soffan med den härliga boken " Anna och Mats bor inte här längre" Kan jag rekomendera!


Ett litet livstecken!

Just befor bed som vanligt!Känner mig så levande!!!  Bokat London i April med älskade dottern:)

Sen bokat Comosjön i norra italien med gubben, kan det bli bättre?
Känner mig värd detta efter denna vinter kan jag säga...
 Nog om det man är värd då. Vi bygger om här hemma just nu, slipar, målar,trixar och fixar.

I  stort sätt så har vi det bra med det mesta just nu... Livet går vidare och man får haka på i dom hakar man känner stämmer:)

RSS 2.0