sötisar

 var bara tvungen att kopiera denna fina bild på sötisar:)

Grattis

Grattis till min kärlek! Du blir bara bättre och bättre, som ett årgångsvin....Du är som ett shiraz med mycket rörelse,, mognad och en spritzig ton som aldrig avtar:) Du är min andra del som jag aldrig vill vara utan eller mista. Love you!!!!

Vi har haft en trevlig släktkväll med go släkt, grill , melodifestival och en massa feelgood känsla:)
Allt snurrar fort nu mot Sandras student, semestrar och tusen små saker som finns i mitt ansvarsområde...... No stress tillåtet!!! Men i går hade jag en bryt dag:( Tack Sandra för att du är så uppfångande<3
Mina barn är dom mest underbara varelser som finns just nu, alltid så förstående och hjälpande när det behövs.

Sitter i köket och myser med David och hans bror, svägerkan med kusin sover och ett lugn sprider sig i Villa Angermund. Bröderna surrar på med en del öl i kroppen, ett ljus är  tänt på bordet och jag känner mig lycklig att ha alla runt mig. Mina ungar är  ute på stan och det är ju alltid lite oroligt, men jag är glad att dom är ute och rör på sig:)

Bloggar inte ihjäl mig just nu, MEN min blogg är min livlina till ett gott liv så det bllir bättring snart  med skrivandet. En del hund aktiviteter kommer upp snatr, korning och utställning i Avesta, återkommer!!!


Sommarblommorna på plats:)

I morse drog jag och hundarna ner på Barnbyn för en promenad, härligt väder och lediga dagar:)
Sen bar det av mot Gustavshill och inköp av sommarens blommor. Inga krukor i år, så trött på alla krukor som står överallt. Lådor till staketet blir det i sommar. Bilderna visar inramningen som jag blev myycket nöjd med.

Har pysslat i två dagar ute nu och det känns så härligt att sitta ute med några ljus ett glas rött och koltrasten som underhåller.
Pingsten går i arbetets tecken men jag har ju dagarna ledigt i finvädret:)


jaktänka!

I onsdags och torsdags så hade mina barn ansvar för Bigge då jag jobbade och David åkt på jakt. Allt gick bra och det vore ju fan annars:)
Fredag morgon gick jag och Lotta"grannen" en  powerwalk med Bigge så klart. Så skönt att gå sig svettig innan frukost!! Fönsterputs fortsatte dagen tills Sandra och jag åkte till Kista för att köpa klänning till studenten, hon hittade en jättefin med tilllhörande kavaj. Väl hemma så grillade vi, jag och barnen<3. Just de jag tränade pump först som en liten fredagsbonus:)

Lördag morgon styrde vi kosan ut till en rottisträff igen här på Färingsö som Lina höll i som förra gången. Vi samlade ihop oss här Ingela, Madelene, Sejja och Lotta och åkte i samlad trupp.
En trevlig dag igen med trevliga människor och hundar:)

Anja våran underbara Mamma och Mormor var med och satte sin prägel på dagen, nästan 15 år gammal, hon gick tipspromenad och deltog stort under dagen:)


Lite skugga för varma hundar och matte Madelene:)

Vi fick hjälp med budföring och tränade lite apportering. En platsliggning med bra störning av förare som gick tillbabaks flera gånger till sina hundar var bra för oss. Bigge låg helt focuserad hela tiden:)     Vi la ett lite knepigt ängs spår som vi inte kunde gå pga ett litet missförstånd. Det blir inte alltid som man tänkt sig:( Vi fortsatte dagen här hos oss med Pizza och lite rose` Många Trötta Rottisar mös i skuggan bakom huset. Helt slut när alla åkt och somnade vid tio:) I dag har vi varit uppe sen nio och och tog barnbyn som morgonpromenad:)

Härlig bypromenad:)

Efter en baravaradag så körde jag en stepp som kändes som en enndorfinsbefrielse!! Väl hemma så var min kära make hemma. Familje middag med alla inblandade var trevligt"grill" Sen en runda runt golfen med tre hundar. Loke var inte så jobbig med att ha varit borta när Queenie var här.
Nu vill Sandra ha datorn så jag avslutar med att önska alla som tittar in här en bra vecka!!!


Änglar!Två underbara änglar som fick för kort tid på jorden. Ni lämnade kvar fina minnen och för mig ett evigt beroende av att ha denna underbara ras och hund hos mig:) Ödet gjorde så att vi har våran underbara Bigge kvar hos oss som då har Mamma till vänster och Moster till höger:)

Tänker på er<3 Hoppas ni har det bra!!!!

Valborg och fullt upp....

Vi passade på att ta en bara vara helg över Valborg. Har varit mycket med målning, murning och allt därtill, nu är det en del jobb kvar för Plåtslagare och även för David men det får ta den tid det tar. Byskeugnen står i garaget och till Midsommar ska det spraka i brasan:)

Där i hörnan ska den stå.

Härligt ljust med vitt.

Valborgsfest har det varit både här och där, Sandra med vänner här och vi där hos kära grannar, vi åt, drack, sjöng och kom i säng sent som vanligt. Lika trevligt som vanligt  blev det också. Resten av helgen hade vi det bara lugnt och skönt med promenader och mys!

Sandra och Fia med sina mössor"sötnosar"Härligt avslut på helgen med grillat och kall rose.

Nu är det redan Torsdag igen och snart helg igen, dock jobbhelg för mig men det går det med.


RSS 2.0