Besök av syster Maya

Helt plötsligt dyker det upp systrar lite överallt för Bigge, till hans stora glädje:) Hastigt och lustigt pratade jag och Lotta på facebook i morse och vips var dom här:) Mitt inlägg och bilder på syster Trolla som var här förra veckan försvann ju tyvär, lovar att lägga några nya bilder på Trolla och Mormor Anja.
Här har vi Lotta och Maya

Ja dom har gått på ringträning:)

Maya ser så liten ut bredvid sin halvbror. Men det gjorde dock inte henne mindre kaxig:) Bigge hade en tuff stund med ett garnityr som visades rätt mycket, blandat med pip.....

bus

här börjar Bigge ta slut, tung snö i dagoj det var något i skogen!

Härlig promenad och lunch när vi kom hem. Maya hade som sin syster Trolla fullt upp med tre katter i huset som måste undersökas:) Tur att dom är vana vid Rottisar sen många år tillbaka!
Nu har jag hunnit vara iväg och jobba ett pass och tar ett glas rött med mörk choklad med hallon smak:) David har ett projekt denna helg med ett rådjur som fått ett ben avkört och lider förmodligen, han har haft en massa polis kontakt osv för att kunna få hjälpa detta skadade djur, trögt men nu i morgon bitti hoppas jag det går vägen! Man förstår ju att det måste gå rätt  till, MEN att det ska vara så byråkratiskt:(


hoppsan

Oj dom två sista inläggens bilder var borta när jag gick in och tittade i dag:( Dom fina bilderna ingela mailat mig. Jag hade bara kopierat och klistrat in utan att spara dom på datorn. Fel. fel då försvinner dom tydligen. Man lär sig något varje dag.
Väntar på Lotta jägare och Maya som är på väg hit, Bigge kommer bli överlycklig att få träffa ytterligare en söt syster:)
Lägger en till paradisbilld istället för dom som försvann.

Denna bild är från Naparatara stranden som ligger i aonang nedanför vårat hotell.


Man bor numera på nordpolen!!!

Man kan ju undra vad som händer med klimatet. Så mycket snö har jag inte upplevt sedan jag bodde i Åre på 80 talet. Det är lite dubbelt med känslan faktiskt. Allt som inte fungerar och väglag som skapar kaos osv. Men i det stora hela så gillar jag detta mer en dom skitvintrar vi brukar ha. Mitt jobb som jag tillbringar till stor del i bilen är ju kanske ingen dröm, men jag försöker hålla ångan uppe så  gammal är hon så pigg och gladgott det går.
Har i dag haft besök av Bigges halvsyster Trolla, en bedårande liten fröken som for runt här och gjorde livet osäkert för mina katter:) Även Bigges mormor Anja var med "love" 14.5 år gammal är hon så pigg och glad. Några bilder blev det som kommer senare. Mer bilder kommer här från paradiset!

Mot James bons island där golden gun är inspelad!shopping!


en flytande kiosk
jamesbond islandEtt magiskt ögonblick att bli välsignad av en munk i ett tempel vid monkeycave

Oj vad bilder det blir. Vilar lite nu med semester bilder tror jag, har 450 st så det kan ju bara bli ett axplock. Nu kommer solen:)


mer bilder från paradiset

ska jobba min andra dag som fast anställd i dag. tre och en halv månad blev det frilans, men nu är man fast igen:) 63% i kvällspatrullen ger dock lite tid för att jobba på Enigma med mina ungar. Hade nog kanske valt det som fast om lönen varit mer trevlig. Nu kör jag på detta tills jag ruttnar helt på att jobba så mycket kvällar, det är inte det ultimata att jobba 14 kvällai månaden, men, men...
I morgon ska vi träffa bigges mormor anja och halv syster Trolla för första gången:) Har inte träffat Ingela på länge då vi båda under förra året miste våra älskade tikar Nova och Visca. Det har varit tufft för oss båda känslomässigt. 2010 blir dock året som ger framtidshopp hoppas jag! Året har ju i alla fall bara gett possitiva vibbar så här långt...... Mina vågskålar väger lika,, är i balans. David brukar skojja med mig och säga"nu hänger skålarna snätt" ingen känner mig som min älskade man!
Lägger lite mer bilder från våran semester för att inspirera till en resa till Krabi!!!!

longtail till någon ödessa tre bilder är från chicken island där man kan gå över till tupp island vid lågvatten. Apan är kung på chicken och fast vi blev varnade ränsade han våran rygga när vi vadade mellan öarna. Han hade öppnat alla dragkedjor och slängt ut rubb och stubb i sanden. Han snodde senare på dagen en del av min lunch och var ganska hotfull:(


Det finns gränser även för oss djurälskare, när han visade hela garnityret innan han snodde en påse nötter av mig så såg jag rött. skit apa hette han resten av dagen!!!!våran balkong högst upp till höger bakom grönskan

framme på koh jum som är belägen mellan krabi, pphi, phi och kho lanta. Här var vi kvar en natt och fick kkänna på livet utan luftkondis och el:)

våran bungalov!

här vill jag bo nästa gång vi kommer till kho jum:) Vi blev uppbjudna i denna bungalow av ett par som hyrt 2 nätter, såååå nice

 

här kommer vi in till mayabeach där filmen the beach spelades in
 
inloppet till maya. där grönskan är var staden i filmen uppbygd, thailand har stämt usa pga hur dom inte återställde miljön som den var. Spännande historia!

phi phi nästa, här var det mycket präglat av tsunamin som drabbade ön mycket svårt.

Oj vad jag plågar er med semester bilder, men det är frivilligt att titta:) Nu ska  jag göra lite nytta innan jobbet kallar. Risk för några bilder till i nästa inlägg!!!!


Fryser så....

Tillbaka i kylan. Trodde aldrig att jag skulle älska värmen så mycket, hade inte ett enda problem med att det var upp mot 40 grader i snitt under våra veckor i Thailand. Det var inte något annat heller som var problem, allt överträffade mina föväntningar. Vi har njutit varje stund av hav, sol, miljön och av att få vara tillsammans i en kravlös paradis tillvaro:)
Hundar och ungar har även dom haft det bra och det har gjort det så lätt för oss att släppa taget..... Lite bilder säger mer en ord!

första turen ut till Poda från Naparatara stranden utan för vårat hotel.

framme!

tuk tuk in till Ao nang för lite mat!

Ja e törstig sa apan:) faktum är att dom vill ha vårat flaskvatten som smakar gott! Han höll på att bita hål i flaskan;) Här är vi på Raily!

blekfis får fot massage på Pragnang stranden!

Camilla läckberg i väntan på lunch!

Mer bilder kommer då jag sovit ut lite, känner av den 12 timmar långa flygningen hem:( Fy så jobbigt att flyga novair, trångt som  fan rent ut sagt!!!!


RSS 2.0