Nya friska tag!!!!!

Jag vill önska alla nära och kära ett riktigt gott nytt år. Mitt hopp är att det nya året har en massa possitiva överaskningar. Minus sidan har helt klart dominerat på sista tiden ,så nu får det bli plus på hälsokontot. Efter regn kommer sol:)

                                                 GOTT Nytt ÅR


God jul

Jobbar i morgonkväll oxå och sedan blir det tre dagars vila som jag hoppas ska bli skön trots allt runt om som händer. Var på KS i går och träffade den trevliga kirurg som ska operera mig. Han ingav ett stort förtroende och förklarade hur det skulle gå till osv.... 5.1 blir det av och det är blandade känslor, mest orolig för att sövas trots allt, vet inte vad det är med mig. När jag opererades förra gången var det samma sak. Måste vara mitt kontroll behov som spökar. Borde kunna tänka att det är skönt att sova en stund och sen är det klart. Ska jobba på det kommande dagar.
Med Loke är det ganska ok och jag hoppas att det ska kunna bli bra med hans operation oxå.

Vill önska er som läser om mina bedrövelser, som det faktiskt mest är nu" en riktigt GOD JUL hoppas!


julstökar

Nu är vi två som väntar på operation:( Det som vi trodde var besvär med magen på Loke var ett bråck. På Albano fick David inga vidare förhoppningar om att detta skulle gå att operera. Skickades hem med en operationstid 3.1 Efter en del övervägande och kontakter har vi nu en tid på Strömsholm 28.12 för ultraljud och det blir förmodligen där han kommer opereras. På albano gjordes inte ens ett ultraljud. Rutinerna runt denna typ av operation verkar seriösare en på Albano. Loke ska ha det bästa alternativet och jag hoppas vi gör rätt val.


Själv ska jag träffa läkare i morgon på KS för min egen operation. Skulle tala osanning om jag sa att jag ser fram mot att lägga mig på operationsbordet:( Mycket av det som händer i livet ger en inte så stor valmöjlighet tyvär. Att det upptäcktes över huvud taget att det var något i min sköldkörtel som inte ska vara där får endå tas som ett tecken, så måste jag tänka helt enkelt.

Som tur är så blir det en lugn jul med endast svärmor på besök, ligger bra till med julstöket trots allt. Granen är inne, julklapparna ligger inslagna under och det glittrar av ljus och slingor. 

vackrasteTrots allt Bigges blogg. Här briljerar han med sin lekamen. Så mycket älskad hund:)

Terrorism:(

En ensam galning eller en organisation som ligger bakom???? Hur som så var min son och hans kompis där då det hände. Kan inte ta in vad som kunde ha hänt , är bara väldigt glad att Sebbe och Elin just kom hem blåfrusna om sina näsor och nu värmer sig i Sebbes rum<3

Tar och börjar jobba i morgon, blandade känslor, borde nog vila några dagar till med tanke på hur jag känner mig efter alla dagar med hög feber. Orkar inte hålla på med läkar intyg och skrot utan kör i morgon.


Min fina son<3

<3

Mitt hjärta berörs igen, singel står det på hennes fb status, singel står det på hans status. Som mamma kan man inte göra mer en att vara det stöd som behövs men det betyder inte att man inte känner. Man känner massor.....Mitt hjärta går ofta sin egen väg och det påverkar mig mer och mer ju äldre jag blir.
Sitter med en värmande brasa sprakande i ryggen och småtittar på nobelprisutdelningen. Kan inte låta bli att undra hur Silvia känner i sitt hjärta efter skandaler som haglat över kungahuset på senaste tiden. Hon ser iaf väldigt kontrollerad ut. Kungen  ser mest lidande och förvirrad ut.

Lyckades komma till Ica idag med hjälp av Sandra, en promenad med hundarna i kallt och soligt väder kändes även det  ok. Gör inte om samma misstag och tror mig vara frisk igen bara. Kroppen får ta mycket stryk efter en influensa. En lugn helg med några promenader blir ett bra mål för att börja jobba på måndag, Trevlig helg!!!

Nu åker vi............

Klockan är 02.35 och jag har legat och skruvat mig i två timmar utan att kunna somna:( Hostar och stönar efter fem dygn med runt 40 i feber. Mycket tid har gått till sömn såklart, det går inte att prestera så mycket i det tillståndet. Har dock med Ipren lyckats forsla mina hundar på en morgonpromenad dom två sista dagarna. Annars har den mesta tiden bara flytit förbi med svettiga lakan och en jävla hosta...

Tror nog att det var en dam i väntrummet på Ekerö Vårdcentral som förmodligen ringde likbilen för transport som smittade mig:( Vi satt en  bit ifrånvarandra, MEN hennes influensa bacciller kunde nog inte undgå någon på 100 meters håll:0/ Min närvaro just där då berodde på att jag väntade på ett svar på en punktion på ett vad röntgenläkaren tyckte sig se som ett bifynd på min magnetröntgen "liknande adenom"

Bifynd är något man ser utöver det man röntgas för. Jag röntgade nackpelaren efter min skada med diskbråck 02. Har haft några jobbiga skov tidigare men just nu tyckte min läkare att vi skulle se hur det såg ut i rasslet pga av min värk:)

Utlåtande av min röntgen avläste jag själv i väntrummet hos min sjukgymnast, kota för kota avläste jag rasslet och eländet som jag redan vet att jag har. Men Detta Bifynd som avslutade utlåtandet var det som satte sig hos mig. Driven som man är gav jag mig inte innan jag fick komma upp och träffa min läkare för att  höra vad detta var. En stressad Läkare vispar iväg mig på sköldkörtelprovtagnning. Sen var det bara att finna sig i en td på fredag:)

Fredagen kom och jag är på väg till Radiumhemmet... Ok hur låter de?? Droppin på punktionsenheten, Där var det många som väntade, ingen såg glad ut"inte konstigt"
Två långa nålar in i halsen hej och hå...Tuff brud:)
Man hinner tänka en del .

Vill mitt i detta säga att dom som läser min blogg och tänker, Nej sååå utlämnande osv... Sluta läsa då. Denna blogg är min och jag har skrivit av mig i åratal, Basta!!!


Fick en kväll med Annelie och Aila på mysig Italiensk rest på kvällen<3 Hej och hå veckan går, tror att alla som lämnat prov på radiumhemmet och inte  är nervös har någon störning helt allvarligt. Nu gör jag slut på mitt drama!! Blir uppringd Torsdagen efter mitt prov och kallad till ett besök.... Jobbig promenad med hundar osv... sen iväg

Min Doctor känner mig<3 Han börjar med att säga Du har inte Cancer"en veckas ångest lättar" Men det är en tumör som ska opereras bort osv osv..........
Nu är det bara att ställa in sig på att det var en mening med att detta bifynd gjordes, spekulerar inte i hur det hade sett ut i framtiden:)

Efter snart sex dygn med hög feber sitter jag och bloggar klockan fyra på morgonen, men jag har ju fan liggsår av
 allt liggande:(

Nu bestämmer jag att det vänder med otur och ser fram mot att få mitt ingrepp gjort och att komma igång med täning osv igen.
Tackar min blogg för att alltid komma tillbaka och skriva av mig :)

RSS 2.0