Våran underbara altan!

Vårat altan projekt blev ju klart i våras innan vi åkte till Italien. Det är en frihet att ha en så stor altan som går runt hela fram sidan, gissa om vi lever uteliv?
Jag har njutit i fulla drag nu denna vecka när jag hastigt och lustigt blev sjukskriven. Äter, Läser,Vilar och pysslar med blommor och kelar med mina djur som tycker att det är lyx att jag håller mig ganska still för en gångs skull:)






Jag har vissa problem med att ta det lugnt!!!Men det är en utmaning att ta en dag och en sak i taget, nödvändigt för att vända mitt höga tryck.
Mina barn har varit så goa hela veckan och pysslat med mig, tagit hundpromenader och uppmanat mig att vila:)
I går åkte Sebbe till Gotland på Stockholms vecan PHU!! inget att oroa sig för:))). Nej jag litar på honom faktiskt, han är en klok ung man. Snål är han också när han betalar maten själv, Ravioli från ÖB hade killarna ätit i kväll. Han är ju ganska kräsen på råvaror hemma.

Marie har varit på besök i Torsdags och hade Peg och Tee med, vilken underbar liten tjej hon är Tee, Bigge går i gång på henne och bir svatsjuk när uppmärksamheten inte är 100 på honom:) Vi åt en god lunch och socialiserade både oss och hundar!! Bilder kommer på hundarna när David kommer hem och lägger över bilder.

Just de David kommer hem i morgon efter en vecka i fjällvärlden, har inte nått honom på mobilen på hela veckan så han blev lite brydd när han fick höra om mina EKG och tryck bravader!!:) Längtar efter honom helt otroligt mycket, och Loke me!

Sandra och Robin är hund och barnvakt till Eroz "Novasbror" Zicco och Lucas i kväll, Så jag umgås med mig själv igen:/
Ja sen var min syster här i går kväll, vi åt gott och hade trevligt. När jag följde henne till bussen vid tolv i natt blev jag indragen på en fest på Golf restaurangen av grannar och träningskompisar, Kul faktiskt, blev kvar 45 minuter och blev bjuden på ett glas vin och träffade kul folk:)
Cilla missade tydligen bussen så hon sov gott i Sebbes säng när jag kom hem vid ett"Tokigt"

Veckan har varit bra men omtumlande!!! Stress äe SKIT min kropp har velat tala om för mig att jag inte ska köra på i ullstrumporna men jag har inte lyssnat:( Har tänkt en del på jobbet och om jag fortsätter i Augusti måste jag gå in med en helt ny keps.... där jag sköter mitt och inte kompenserar i alla hörn där jag ser brister!!! Får hjälp med strsshanterin av Ekerö hälsan i höst. Lite ironiskt!!! Jag som vunnit Hälsoprofilbedömningar flera år i rad!!! Dom gjorde ju ett repotage om mig för två år sen pga min otroliga hälsa"Ler snett" Skit var det värt nu kämpar vi på........Min älskade Biggeponke!
Han är en sådan utmärkt Vakthund, Vaktar hus och tomt men skäller aldrig förutom om det är något han inte har konroll på då varnar han! På ett bra sätt.

Jag ska nu börja att planera in lite möten med kompisar som jag vill träffa, åka in till stan och käka lite god mat och fylla batterierna sakta men säkert, de är några gamla vänner som jag inte träffat på länge som jag saknar!

Va rädda om varandra!!!!

Kommentarer
Postat av: Lena, Eddie & Zyrran

Eran altan är för underbar.... skulle kunna tänka mig en sån själv... hur det nu skulle gå till:-)



Hoppas helgen ha varit bra.



//lena

2008-07-14 @ 08:27:43
URL: http://www.pichu.se
Postat av: Ullis Ryskåsen

Halloj, läste om din sjukskrivning och höga blodtryck, var rädd om dig och passa på att njut nu och gör sånt som du mår bra av!



Åhh vilken härlig altan, blir jätte inspirerad till vår som vi ska bygga i sommar, kan kanske ta tips från Ert snygga räcke?!



Massor med kramar från oss och pussar på Bigge.



Ullis m flock och pappa Gunde sänder mysiga slirrar

2008-07-15 @ 15:05:05
URL: http://www.ryskasen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0