Lite semesterbilder!

I dag har det varit ett sjujävlarns väder:( Missade precis hagel, blixtar och spöregn med fem minuter när jag kom från skogen med hundarna. Frejja fick första prommisen i spåret vid allhallen i kuperat spår. Hon tuffade på bra i det kvava vädret:) Lämnade fönster och bakluckan öppen när jag gick in på Ica och handlade" Inte så klokt, hagel och tokregn fyllde bilen lite fint när jag handlade:( Under dagen och även kvällen enligt David så hr det varit strömavbrott stup i ett efter blixtnerslag och tokregn!
 Man drömmer sig gärna tillbaka till semestern vi hade i skåne för några veckor sedan där vi hade det riktigt fint.Österlen och södra skåne är så vackert, att vi var där innan alla andra turister kom gjorde det så mycket bättre:)Det var ju Frejjas förtjänst att vi hamnade i skåne på dessa fina stränder. Comosjön i Italien var inget för en liten Akita plutt. En liten ombokning helt enkelt:)Fint stenhus med staket hyrde vi. Staketet var dock mer anpassat för storlek jackrussel. Charma gjorde ett par härliga rymmningar under veckan. Som tur var så fick vi hem henne igen:)

Sandra och Micke kom ner ett par dagar och mös med oss. Den här dagen var vi på tour längst kusten på Österlen, kivik och ner mot ystad. Musterier, stränder, rökt fisk, ystad  och middag på Abbekås Wäedshus hann vi med :)
Mer bilder följer med lite kommentarer. Ska nu prova något nytt här som heter remby, typ kolage med bilder och filmsnuttar. Får se hur det går för ett tekniksnille:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0