Grisslehamn med omnejd!

Förra helgen blev det äntligen av att vi åkte ut med husbilen iaf:) Det blev en tur till Grisslehamn där vi i hamnen köpte lite kräftor, räkor, rökt lax mm... Vi fick ett insider tips om att ställa oss längst klipporna just utanför Grisslehamn. Körde på det trots att det var lite trångt att komma till på den plats vi hittade. Vi har sagt nu att vi inte kommer köra in eller ut på platser som riskerar att repa husbilen.
Hur som helst så firade vi våran bröllopsdag där i ömsom sol, ömsom regn


Hade ju ingen bild på det här tyvär, ligger på min lur:( Denna bild är från dagen efter i Sandvik där vi var nere och köpte fisk av en lokal fiskare.


I Nothamn åt vi sedan en del av den fisk vi köpt. Vi stannade kvar och njöt av sol och hav ett par timmar oxå. Vi mellanlandade även på ett lokalt mejeri och fik där glassen var urgod:)




Man ska inte klaga i onödan:)



Denna plats kommer vi nog återvända till, trots att vi träffade på en kärring som kom och tyckte att hon minsan skulle sitta och äta sin pizza med familjen vid bordet där vi just höll på att duka upp lunch på:( David tyckte nog att det var jobbigare en mig. Äter gärna puckon som henne till lunch jag!!! Det fick hon garanterat smaka på"Ha,ha..

Färden gick sen ut på Ellan där vi fått rekomenderat att ställa oss. Tyvär så är det inte lätt med platser längst vattnet i Nortälje. Vi gav upp ganska fort och åkte till Singö camping för våran första campingnatt. Helt ok var det, lugn och skönt med vattnet precis 25 meter ner från husbilen. Vi fick äntligen möjlighet att rulla ut vårat golv och sätta upp vindskydden. Det kändes hur bra som helst. Vi fick ett par besök av grannar som ville hälsa på våra hundar såklart. Bigge och Frejja stod högt i kurs, mmen en jägare i husvagnen bredvid hade haft Jämthund och förstod hur en riktig hund ska vara:)



Så här fint blev det till sist. Grillad Aborre blev det oxå, kvällsdopp och yatzzi. En härlig kväll helt enkelt!

På söndagen tog vi oss norr ut mot simpnäs. Vi åt en härlig lunch på ett Thaiställe i solen innan det var dax att åka mot hemmat





Glömde nästan att vi låg en stund i sandvik och njöt av denna strand. Jag var den enda badande faktiskt. Har förövrigt badat varje morgon som vanligt när vi är ute:)



Avslutningsbilden från denna helg blir på mina fina<3David Bigge Frejja och Charma. Vi är gänget som älskar att åka i våran husbil.

Just nu veckan efter denna tripp är det bara jobb, jobb... Vi avlöser varandra varje dag nu i 10 dagar:( Men till nästa helg blir det en trevlig middag för att fira Sandra med Farmor och Jessica med familj:) Lördagen åker vi ut på Håtö till Lena och Gunnar:)

Inte mer en 11 dagar kvar tills vi åker mot Lofoten i Norge heller Stor Like för det!!!!

Ha det gott alla ni som läser mina kråkor, som kanske blir fler när det lossnar mer i min skrivlåsning:/

Kommentarer
Postat av: Lena

Ni verkar ha haft det superhärligt! Tur att ni slog till på den däringa husbilen iaf!



Kram från oss

2012-08-12 @ 09:44:00
URL: http://lenashundar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0