Bigge är som vanligt huvudperson!



I fredags var vi bjudna till Berg i Bålsta. Loke ska få bo hos sin favoritfamilj när vi åker till Thailand, såååå skönt är det:)
Vi hade en toppen kväll med sprakande brasa, god mat och trevligt umgänge. Det gick bra med deras Grim som nu är 10 månader, fullt ös medvettslös hela kvällen var det men Loke och Bigge har änglars tålamod med den lilla galningen:)
Temperaturen gick ner till 20 minus på natten så vi stannade kvar i varma sängar.  På morgonen efter frukost och promenad så packade vi ihop och skulle just åka. Våran sakletare som ville ut på tomten och kolla lite innan hemfärd lyckas då hitta ett skinknät som suttit runt Bergs julskinka uppe i träd med en bit svål som var menat till fåglarna. Vi hann precis se hur nätet slinker ner i magen på våran oturs "fågel" ........ "Phu" inte nu igen tänker man:( Ringde Västerort som rekomenderade att vi skulle komma och kräka honom som det så fint heter! Två timmar senare så var Bigge kräkt och plånboken 2.500 kronor tunnare!
Jag som beställde ett lugn 2010. Vårann älskade Bigge har trots att vi vakar över honom som en ettåring dygnet runt en förmåga att ställa till det för sig. Han är som våran lilla sladdis som man vakar som en hök över:) sover mellan oss på egen kudde på nätterna. Han kanske är som ett överbeskyddat barn som inte får bli vuxen"garv" Kanske dax att klippa navelsträngen nu när han snart är tre. Han kanske då lär sig att ta egna mogna beslut, vad tror ni??

I går blev det 10 timmar med goa vilda tjejjer på X-tra jobbet:) Har sedan nyår haft en inflamation i rygg och nacke efter att ha halkat i våran backe och landat på min sköra sida såklart:( Har nu börjat mmed en kur Diklfenak då värken har varit olidlig dom sista dagarna. Hade inte kroppsligt hämtat mig efter slagsmålet jag deltog i mellan mina  fyrbenta så fallet i backen blev en liten bonus. Hoppas nu att det hjälper med lite antiinfamatoriskt.
Nu ska vi ut i det underbara vädret och gå ner mot isen för första gången i år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0