Utställning på Åland



I fredags åkte vi mot Kappelskär redan vid 11 på fm. Solen strålade och har så gjort hela helgen:) Vi stannade i Täby och ekiperade min man med lite nya tjocktröjor inför hösten.

Vi tog sen Eckerölinjen över till Åland och just Eckerö där vi i år igen tog in på Hotel Elvira. Tydligen hade jag bokat anexet:(utan att veta det. Men det ändrade vi snabbt då vi gärna bor bra när vi åker bort tillsammans. Hon som äger Elvira frågade om vi var romantiska??? Visst är vi det sa vi och fick bröllops sviten:)
Vi hade faktiskt köpt skumpa och stora härliga räkmackor med oss som kom väl till pass!!!!!!

Härlig promenad vid havet, härlig måltid och sen Idol  med glada hotelgäster i Elviras fina matsal. Gissa om det var skönt att krypa ner till havets brus utanför och bara ha en hund, som dessutom sov på golvet med sig på resan "LYX"





Dag två börjar med hotelfrukost:) Sen tog vi en tur upp till Geta som är en udde med mycket fina leder, klippor, fin natur och faktiskt en vingård.



Vi missade precis en visning med provning, men köpte en flaska av gårdens vin med oss. Det var en fin gård och värt ett besök tycker jag.

Väl tillbaka på Elvira så hörde vi misstänkta skratt nere från havet:) Helt rätt gissat!!!! Marie, Lillen, Lena, Kenneth, Micke och Jenny hade landat på Åland, inget blir mer sig likt:)!!!! Vi satt i några timmar och njöt av sol, gott att äta och dricka. Hundarna njöt även dom av hav och söl.



Jag vågar inte riktigt ge mig på att namnge denna dam som sitter bredvid Big, men tror det äe Gucci:)



En fin Tee



Hela gänget utom Jenny som var fotograf.



Kunde lägga hur många bilder som helst från våran picknik vid havet. Det var hur trevligt som helst. Kvällen blev lika trevlig som vanligt och avslutades ute på altanen på småtimmarna!!!



Ja det kändes i skallen att det blev lite sent på lördagen:( Man lär sig aldrig, eller som Jenny sa" man känner sig inte så mogen direkt"
David gjorde ett bra jobb i ringen trots allt! Tog ingen bild på dom tyvär, för nervös troligen.
Bigge slutade som andra bästa hane med reserv Casib:) Zyrran kopierade det och även den fina kritiken var nästan identisk!!! Men hon gick ju då i tikklass om någon undrar:)
 Det gick bra för dom andra också, hinner inte specifisera utan ni får kolla länkar.

Micke och Marie i ringen

Lite suddig bild på en fint uppställd Tee.

Bigge med sin Exelent rosett:) Nu är vi på väg hem igen

Avslutningen på resan höll på att sluta i katastrof!!!!!!!! Vi gick naturslingan vid färjan ut mot klipporna när David hoppar bakåt med Bigge och vrålar Huggorm....... En så Jävla stor rackare har jag aldrig sett och den var 30 cm från Bigge. Vill inte ens tänka tanken på hur det kunde slutat:( Det räcker bra med förra vårens bett!!!!

Nu är det måndag och jag har städat huset och bloggat samtidigt, kanske lite ofocus i texten, men det är kul att dela med sig av fina bilder! Nu väntar ett dygns jobb och en del förändringar kommer nog ske denna vecka i mitt yrkesliv:) Tack till er som var med På åland för trevligt umgänge!


Kommentarer
Postat av: jenny

tack för en jätte trevlig helg.. jag håller på att övertala husse att vi ska åka till gbg.. kram på er!

2009-09-28 @ 16:59:47
Postat av: Nettan

Tack för många roliga skratt på båtresan !

Hoppas ni har piggnat till ! Ha ha !



Ska uppdatera min blogg också med berättelser och kanske nån bild.



Min blogg ser du ovan och killarnas är :

http://mopsarna.blogg.se



Kram från Nettan med mopskillen Falcon !!!

2009-09-28 @ 22:46:14
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej på er!



Jag ville bara titta in och tacka för ett riktigt trevligt resesällskap på båten. Ni var sååå trevliga, och vi hoppas att snart få träffa er igen.



// Kram från Malin & Hedda

2009-09-30 @ 11:22:06
URL: http://www.nogg.se/hedda
Postat av: marie&Peg&Tee

Tack för en trevlig helg.... JÄtte grattis till reserv cacib och cert.



Ha det så gott

Kram Fam Larsson

2009-09-30 @ 14:30:05
URL: http://brassie.blogg.se/
Postat av: Ullis m stolta pappa Gunde

**GRATTIS** till favvo Bigges prestation på Åland!

2009-10-01 @ 14:48:22
URL: http://www.ryskasen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0