world dog-09Vilket gäng!!! Så sammanfattar jag oss som drog mot Göteborg i söndags.) Namnet på alla hundar och två benta kan man få i Lena med Zyrrans blogg inlägg "länkad"
Vi i Angermunds var David Bigge Nova och jag i alla fall.

Vi firade 20 år som par dessutom, tänkte hinna med även lite romantik:/
Första kvällen blev det hotel restaurangen och lobbyn där hundar var välkommna. Till Lillens stora besvikelse så ville ingen följa med ner på stan och gå på nattklubb:) Nja kanske en , men det är hemligt....hi hi hi.

Nå väl det bar ner till Mässan i 20 gradig kyla. Nova och Peg fick eget hotel rum att mysa i. Marie satt på tv,n till tjejerna, såklart:)
Denna dag gick det bra för mina killar. Domare va Eva Eriksson.
KRITIK:
Välutvecklad unghane med utmärkt helhet. korekt bett, bra huvuud, mörka ögon. Kunde vara lite mer utfylld under ögonen. Kraftig hals, mycket bra kropp och benstomme. Kan även utvecklas i förbröstet, bra rygg kors samt vinklar bak, rör sig med mycket bra steglängd.

Detta ledde till en tredje plats och CK. Vi är jätte glada och jag är så stolt över mina snygga killar Fniss!!!!!

Här har vi Marie och Tee. Lilla Tee blev BIR valp dagen efter och jag säger grattis till er båda!Lena och Zyrran vann denna dag, MEN med HP, Grrrrrr sa Lena. Men morgondagen bjöd på CK!! Grattis till er!


Väl tillbaka på hotellet och Nova så visar det sig att våran matgalna tjej hittat en påse med mat uppe på en hylla!!!!! Den hämtade hon ner och smaska i sig, typ några kilo!!!! Allt gick dock bra och vi stannade på rummet för observation några timmar. Det blev en blandning av Mys med ljus och deikatesser i sängen och en Nova som fick upp maten i högar runt hotel rummet "garv" hur låter detta?? Men det var som vanligt i varat liv "helt galet!!!!!!!!!!

På kvällen blev det Grekisk restaurang!

Lillen va ute efter romantik:) Marie var mer inställd på utställning:) Vi vet ju att Marie aldrig gör de dagen före tävling"Asgarv"

Dag 2!

Denna dag var inte våran i alla fall. Bigge fick en tvåa som betyder Mycket god, Typ storlek och helhetsintryck.
Vi är ju dock vana vid att få Utmärkt:) Men utställning är ett spel där det kan gå hur som helst.
KRITIK dag två:

Bra helhet bra huvud och uttryck. Aningen ljusa ögon, kunde ha bättre hals insättning och bättre vinklarfram. Tillräckligt förbröst, tillräcklig kropp, aningen överdrivet bakställ, bra ben och tassar bra päls. Kunde röra sig med lite mer kraft i steget. Lite lång i länden. Priset pga disharmoni mellanvinklar och det överdimensionerrade bakstället.

Kraften i steget hade han rätt i, David hann inte få honom att springa på det varv som bjjöds!! Annars blir man lite matt faktiskt. Men det gick bra för  dom andra denna dag Kul!!!Marie redo att slå Gerad:)Våran dommare och hans lärling coatchen från tv vet ni kanske?
Vi stannade inte så länge utan styrde hem mot Stockholm. Passar på att tacka för trevlig resa till er som var med och grattis till er som fick fina rosetter, vi glömde ju våran CK rosett och visste inte att den dar gratis:)

Kommentarer
Postat av: Lena, Eddie & Zyrran

Som sagt Susanne.... Visst är det konstigt hur söta Bigge kan förvandlas över en natt!!!Tack för trevliga dagar i Göteborg.//Lena

2009-01-09 @ 12:53:49
URL: http://www.pichu.se
Postat av: Ullis Ryskåsen

Kritiken dag nr 2 låter konstig, har du någon bild från den dagen så man ser hur han ställer upp sig, vore intressant att se.Bigge är en snygg kille och de flesta snygga hundar får nån gång en 2:a i kvalité så även pappa Gunde.Puss på Big och kram till Er.

2009-01-09 @ 13:41:32
URL: http://www.ryskasen.com
Postat av: Ullis

GLÖMDE ju att **GRATTA** även här till CK den första dagen, gratulationer kan man inte få för mkt av!

2009-01-09 @ 13:43:04
URL: http://www.ryskasen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0