Äntligen vardag:)

Julen firades hos min mamma på dagen och på Villa Angermund på kvällen!Kvällen före julafton tar vi alltid in granen och här kläs den av mina älskade barn!

Mamma hade fixat det så mysigt för oss med allt det goda som vi önskat oss:)


Vi delade ut julklappar och spelade spel när vi kom hem. Trevligt och mysigt med en hel dag tillsammans.Många skratt blev det när vi spelade absolut överens:) Helt galet spel!


Nyår blev det i Bromma med Helene och Lasse hos deras goa grannar Ragnar och Joke som vi träffat ett par gånger förut. Det blev en mycket trevlig kväll som avslutades dramatiskt med brankår och polis då en lekstuga stod i full brand på tomten. En raket hade blivit inkastad av någon som gick förbi:(
Vi passade på att åka hem i all uppståndelse och skålade in nya året upppe på berget med våra hundar. Blev inte så mycket champagne då Bigge sprang på flaskan!!!Vi har även träffat våra kära vänner Bergs på Juldagen, hunnit med en tripp till Göteborg och ställt hund på World dog. Skriver om det i mrgon kväll. Pga avsaknad av daror så är det lite att uppdarera!Men nu blir det bättring!!!:) Dessa två små manicker åkte min älskade man och köpte på mellandags rean "puss" Nu är det bara tiden som ska räcka till GOD FORTSÄTTNING DÄR UTE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0