Äntligen fredag!

image17Jag skrev tung vecka på mitt förra inlägg! Då menade jag arbetsmässigt och att jag var gräsänka osv.

Tungt på ett helt annat sätt är det när  ens barn råkar ut för trubbel.
Sebastian var först ut att ställa tilldet i lördags kväll, ett svartsjuke drama av det mer dramatiska slaget resulterade i en svår handfraktur som har sysselsatt mig och David med St:Görans sjukhus besök ett par gånger var. Söndag kväll åkte jag direkt till sjukhuset från jobbet med 3 timmars sömn i ryggen, röntgen, gips och läkar samtal tog tid. På röntgen ronden skulle ett antal specialister på måndag morgon ta ställning till vidare behandling.....
Då jag hade kurs så åkte David med på måndag för att dom skulle försöka dra frakturen rätt, men nej det gick inte så bra. Onsdag fick jag ta ledigt och vara med på ortoped kliniken där Sebbe blev opererad under lokalbedövning då han vägrade att bli sövd.

Allt gick bra och all personal vi mött på ST: Göran har varit så trevlig och proffsig. Nu har Sebbe några skruvar och plattor i sin högra näve och jag hoppas att han lärt sig en läxa, men man slutar aldrig att förvåna sig i hans kärleks saga med Amanda.

Jag tog chansen att gå på socialtränings promenad runt Kungsholmen med Big när Sebbe låg på operationsbordet, oj vad spännande för en landet hund att upptäcka storstan. Denna promenad tröttade honom mer en alla spår och träningar vi gjort hitils och han skötte sig jätte bra i allt vad man kan stöta på i stads miljö.

Kursen i måndags va pest!!!!! kände mig arg och ledsen och frustrerad när jag kom därifrån. Sammanfattningsvis så är pedagogiken noll från instuktörshållet och jag utstrålar inget bra för Bigge när jag får begränsa honom genom att inte kunna slappna av i träningen. Dessutom ges informationen utifrån elit tänk och att vi är på olika nivåer tas ingen hänsyn till, plus en massa andra aspekter som jag inte ens vill skriva om.

Nu ska jag i alla fall träffa Ullis och Ingela på söndag och titta lite på lydnaden och lite annat som jag har funderingar runt. " tack för erat stöd"

Vi deltog även i en droppin kurs på klubben med klass ett momenten i går kväll som Carina Dhal håller i, en super duktig instruktör, där samma moment gäller som i min kurs. Bingo allt föll på plats med den hjälp vi fick "ler stort"

Återgår till mindre roligt, Sandras och Robins förhållande tog slut i går kväll "tår" efter ett år. Vill inte gå in på detaljer där heller, men det jag kan säga är att man genom sin dotters förtvivlan känner sig som 16 år igen med brustet hjärta och 18 och 20 och 25 och hur många gånger man nu fått sitt hjärta krosatt?? Robin har varit som en son i huset, hur det en går vidare så har Sandra gått en bit i livets skola....

Idag har jag fått en dag med min kära make:) vi har haft mycket att ventilera runt våra avkommor, vi har städat, vi har spårat med Loke och Big, med bra resultat, gått en härlig promenad. Fick in en Pump för mitt eget må bra behov och det känns som balansen är hyfsad... Sandra bor i Jessicas hus med Eroz och Zicco i helgen med en kompis, hoppas det får hennes tankar på ett annat håll.

Ja nu kämpar vi på med Sebbes konvalisent, körkort, svartsjuka osv. Sandras hjärtesorg och gå vidare jobb, Bigges och mitt kämpande med fot possition och kursande!!!
men framförallt ett possitivt tanke mönster!!

I morgon har Helen frågat om vi kan ses på en hund promenad och jag ser fram mot det, kanske Lagunen på Munsö! Kram till alla vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0