Bigge på kalas

I går va det kalas för Bigges halvsyskon från ABBA tre. Vi åkte och var med en stund, skulle tyvär jobba så vi missade en hel del trevliga aktiviteter kan jag tro. Bigge fick i alla fall leka en stund med sina halv och hel syskon:) Vi fikade också och fick träffa Boss och Håkan som är Pappa och Farfar till Abba tre, mycket fina killar måste jag säga. Heders gästen måste man ju säga var Mormor Anja, man kan aldrig nog säga hur underbar denna hund är snart 15 år med en livsglädje som är helt enorm:)
Ingela och Tony gjorde två fina tårtor som Bigge fick en bit av innan vi åkte "mums"

Bigge är med och ser till att dom sköter sig i köket!!!

Ställ ner den då........Här har vi halvbror Dexter med lillmatte!Håkans matte håller undan sin kamera för tokarna Bigge och Zyrran:) Mormor Anja vill också ha godis:)

Kul att Bigge och Dexter funkade, inte självklart att Rottishanar accepterar att umgås:)


Helgen annars går i arbetets tecken, ganska trist vädet är det, David jobbar ihärdigt i vardagsrummet med att bryta väggen i en hörna där det ska muras upp tegelstenar och sättas in en Byskekamin:) Mysigt ska det bli att äntligen få in lite eld i huset, det har vi saknat denna varga vinter. Nu är det snart påsk och det ska bli kul att träffa lite goa vänner och vara lite ledig. Jobbar bara två kvällar nästa vecka"YES"...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0