Midsommar 2010

Bokslut på Midsommar helgen blir "toppen" Trots förkylning som kom krypande dagen innan misommarafton:( Vi hade besök av familjen Berg, Familjen Brunell och Madelen med pojkvän Olof. Sebbe var med på lunch  men drog snabbt sen. Sandra var i Vaxholm med sina kompisar på fest.
Sammanfattningsvis så blev dagen och kvällen jätte mysig, god mat, underbart väder, goa vänner, mycket skratt:) Bilder kommer på mail snart hoppas jag! Midsommardagen var Trött, förkyld men mysig. Lång promenad med hundarna och sen rester av sill osv....En dansk film avslutade kvällen i varsin soffa, "snark....

I dag har vi varit ut med Ally igen, dock utan hundar, hundarna rastade vi av med lång promenad till barnbyn med bad innan vi drog ut mot klipporna på Lovö med jordgubbar och lite ro`sevin:) Helt otroligt mysigt och ett fantastiskt väder! Vi har grillat i kväll och tagit ytterligare en lång härlig kvällspromenad. Det känns som om det kommer bli en härlig sommar, trots att jag jobbar tre veckor till så tar vi vara på lediga dagar så gott det går:) Nu är siktet inställt på en femkvällars vecka med jobb... i värmebölja:)


Love 2010 since 1989 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0