Q-ni på Pride

Ja vad ska man säga? Äe det  pride så får man hålla fanan högt Mina plast matthuss hittar på en massa konstiga saker man får hänga med på:) Men det är kul också . när man får vara med Bigge! Vi började med komunalt in till stan i Lördags.

David har inte åkt komunalt på åratal, så bara det var en happening:)

Bigge har ju inte några problem med några miljöer vad vi vet, lika nöjd på t-banan som hemma i köket:)

Vi klev av på Hötorget och gick ner mot Strömmen mot slottet, det  kryllade av folk på stan såklart denna dag. Vi tog ett litet stopp i en park med fontän och lite gräs:) Fick ta fram bajspåsen :) inte våran grej direkt!

Vi hittade en superbra plats på Stömsbron för att se paraden hur bra som helst. Det blev en riktigt häftig upplevelse faktiskt.

Måste få skryta lite över Big och Q-ni, trots värme tusentals mäniskor, ljud, osv så var dom helt lugna och vänliga mot alla som ville krama, pussa och även tyvär kliva lite på dom:)

Hästarna kom först, dom är jag imponerad av!!!

Han med armen i luften var med som kompis i Linda Rosings jakt på en pojkvän! Vilka magmuskler:) Kan det vara zilikon som i hans läppar:)



Denna bild är jag glad för:) Jonas är lite av en idol, har läst allt, sett all av honom. Mark är ju också så bra och go.....
Dom vinkade rätt på oss faktiskt:)!!

Denna bild blev min bonus för dagen:) Vi satt på en mysig krog i Gamla stan och åt lunch efter paraden. Hade precis sagt till David att vi kanske skulle  gå upp till Svartmannagatan och plinga på min farbrors porttel, men ni vet hur det är! Fem minuter senare hör jag David säga" Hej Matsen" Det blev en mycket mysig stund där i solen på ute serveringen med även min kusin Daniel som dök upp:) Det har av många olika skäl varit ett tag sen vi sågs. Hoppas nu råda bot på det:)


Efter denna trevliga dag med både praide och släkt möte så släntrade jag, David; Big och Q-ni vidare genom stan:)
Stadshuset nästa!

Tänk att man kan svalka sig mitt i stan i Stockholm:) Underbar semesterstad!

Här tittade vi på alla fina brudpar som fotades sig vid stadshuset:) Ger lite känsla, vi firade 13 år i går som Gifta"love"


Nästa stop på våran utflykt blev på Mälar paviljongen mot rålis på kungsholmstrand:) Jippi vilket ställe, ishinkar till hundarna och super service:):) Rekomenderas, dom älskar Rottisar!

kan man ha det bättre??? "mys"

En kall öl är aldrig fel på sommaren "härlig semester"

Fortsättningen på denna dag blev en promenad på en timme genom Rålis över bron till Alvik och upp till Helene och Lasse i Bromma. Helene fyllde år så vi titade in och sa grattis. Fick såklart mat, Vin. Calvados och tårta "tack" Och bästa sällskapet såklart:)
Hem till en feberhet son:( Lite sömn och sen till Brommakuten. Har fått totalt nog ang vårdcentralen, Nu blev det äntligen klart att Sebbe skulle ha pencilin efter 5 veckor sjukdom:(

Nu har jag äntligen fått semesterkänsla Sol, Ro,osv.......Det kan bara bli bättre. Pumpat i kväll också"Hallelulja moment"

Har varit två dagar med Sandra & Alex på stranden "nice"


Kommentarer
Postat av: Sussie

Hej! Vad härligt ni verkar ha det på semestern och hundarna får vara med om en hel del.

"Coola" rottisar.

Ha en fortsatt härlig semester!

MVH Sussie(Lena W:s svägerska), Myzzko och Cewin

2009-08-04 @ 08:00:25
URL: http://www.123minsida.se/cewin
Postat av: Lena

Som sagt, verkar som om ni lever ungefär som vi... Visst är det mysigt! =)

Kramar Lena o brudarna

2009-08-04 @ 17:27:15
URL: http://lenashundar.blogg.se/
Postat av: Ullis m pappa Gunde

Vilka härliga bilder, ser mysigt ut!



Tusen tack för gratulationerna till pappa Gundes framfart i ringen i helgen, han är en riktig pärla.



Puss på Big och kramar till Er

2009-08-05 @ 11:00:27
URL: http://www.ryskasen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0