Regn och rusk!!!

Lyckades få med mig sonen på en promenad med hundarna i skitvädret:) Annars inbjuder detta väder mest till att läsa surfa laga en god korv soppa och titta på video...

Fick besök i går kväll av Madelene och Qvinie, vi åt Tacos och mös innomhus pga Skitvädret. Loke och Bigge tyckte Q var sååå underbar som alla hanhundar gör med denna tjej. Bigge fattar inte att det är en elak moster som man ska visa respekt"ler"

I helgen har vi haft bröllopsdag som i vanlig ordning firats med kräftor! Sebbe var borta men vi fick in en ersättare:) Lucas, som sörplade på för fullt. MMMMM... va gott de va



David väntar på att få hugga in....



Lucas vägrade att ha hatt, misstänker att det var för att Sandra sa att det bara är töntar som har det "som hennes pappa typ"



12 år som gifta:) I nöd och lust! 20 år sedan vi träffades! Älskar dig David!
Vi premiär tände ljuskronan som David tycker är så ful, men faktum är att den passar in bra när mörkret faller.



Helgen var mysig och trevlig rakt igenom, vi hälsade på min mamma och var ute och tittade på vårat gamla landställe med Sandra och Robin. Käkade på Max:)

Nu är korvsoppan klar!

Kommentarer
Postat av: Mamma till sörplaren

Grattis i efterskott på bröllopsdagen en dag som verkligen är värd att firas även för oss :-) Tack för att sonen fick dela kräftor med er medans vi smaskade musslor. Det är dags att ge sig ut tillsammans och hitta skogens gula guld ni vet ju vart de finns :-)))

2008-08-05 @ 22:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0